Trabzonspor'un hocası Gökhan İnler'in transferini veto etti

Düzenleyen:
Trabzonspor'un hocası Gökhan İnler'in transferini veto etti

SPOR Haberleri

Yıldız oyuncu Beşiktaş’tan ayrılınca Fenerbahçe ve Galatasaray’a gitmeyeceğini açıkladı ama Ersun Yanal, “Kucka varken gereksiz” dedi

Transferde gaza basan ve İtalyan devi Milan’dan Juraj Kucka’ya 3 yıllık imza attıran Trabzonspor’da son günlerde Gökhan İnler sesleri yükseliyordu. İbrenin bordo-mavililere yönelmesindeki en büyük etken 33 yaşındaki oyuncunun ayrılırken gösterdiği tavırdı. Beşiktaş yönetiminin “Artık serbest futbolcusun, istediğin yere gidebilirsin” demesine rağmen Gökhan İnler “Serbest olabilirim ama Beşiktaşlıyım. Bu yüzden hiçbir şekilde Galatasaray veya Fenerbahçe’ye gitmeyeceğimin sözünü veriyorum. Bu benim kendi sözümdür” demişti. Bunun üzerine Gökhan İnler’in Trabzonspor’a transfer olacağı dedikoduları daha da artmıştı. Geçmiş yıllarda Karadeniz ekibi Türk asıllı İsviçreli oyuncuyu kadrosuna katmayı da çok istemişti çünkü. Ancak bu konuda devreye giren isim teknik direktör Ersun Yanal oldu.
Ortalama yükselmesin
Milan’dan orta alana Juraj Kucka’nın transfer edilmesinden sonra rahatlayan tecrübeli teknik adam, Gökhan İnler’i istemediğini yönetime iletti. Kucka’yı orta alanda çift yönlü kullanabileceğini belirten Yanal, Gökhan İnler transferinin gereksiz olduğunu ifade etti. Kucka için 5 milyon avro bonservis bedeli ödeyen Trabzonsporlu yöneticiler de Yanal dan gelen bu raporu olumlu karşıladı. Ayrıca Yanal’ın takımın yaş ortalamasının yükselmesini istemediği için 33 yaşındaki Gökhan’a sıcak bakmadığı da gelen bilgiler arasında. Tecrübeli çalıştırıcı yaş problemi sebebiyle Milan’dan 32 yaşındaki Sosa transferine de karşı çıkmıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...