Trabzonspor'un gözü Berbatov'da

Trabzonspor'un gözü Berbatov'da

SPOR Haberleri

Florent Malouda, Jose Bosingwa gibi sansasyonel transferlerine bir yenisini eklemek isteyen Trabzonspor gözünü Dimitar Berbatov'a çevirdi.

Ocak ayındaki transfer dönemi için forvet çalışmalarında devam eden Trabzonspor'un gündemine Dimitar Berbatov'un geldiği iddia edildi. Lig TV'de yer alan habere göre Fulham ile bu sezon kontratı sona erecek 32 yaşındaki futbolcuyu adaylar içinde dahil eden Trabzonspor yönetimi, futbolcunun şartlarıyla ilgili oyuncunun menajeriyle masaya oturacak.
Fulham'da eski günlerini arayan ve bu yıl oynadığı 10 maçta rakip fileleri sadece bir kez havalandıran Bulgar golcünün bir alternatifinin de uzun süredir listede olan Asamoah Gyan olduğu öne sürüldü. Öte yandan Trabzonspor'un Beşiktaşlı Mustafa Pektemek ile de ilgilendiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkarken, Beşiktaş 2. başkanı Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada "Basın yoluyla teklif olmaz, böyle bir düşünceleri varsa bizimle görüşürler. Biz de Mustafa'nın arzusunu sorarız" diyerek bu transferin şartların oluşması durumunda olabileceğinin sinyalini verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...