Trabzonspor'u fırtınalı günler bekliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Trabzonspor'u fırtınalı günler bekliyor

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Şu anda zirvenin dokuz puan gerisinde olan bordo mavililer eğer ilk yarıya kadar bu farkı kapatırsa ona göre takviye yapacak. Eğer fark çok açılırsa yeni sezona ağırlık verilecek

Abdullah Avcı ile yeni sayfa açan ve dört maçlık döneme üç galibiyet, bir beraberlik sığdırarak zirve farkını dokuza indiren Trabzonspor devre arasına odaklandı. Çünkü ocak ayında takımın nerede olduğu transfer açısından belirleyici. Eğer fark kapanmış ve şampiyonluk umutları varsa ona göre takviye yapılacak. Ki bu konuda öncelik planı da şimdiden hazır. İlk olarak stoper bölgesine takviye yapılacak. Orta sahaya Hamsik tarzı bir isim alınacak ve oyun kurucu bakılacak.

GELECEK PLANI

Abdullah Avcı ile sürekli görüşme hâlinde olan yönetim, A ve B planları için çalışmalarını sürdürüyor. A ve B planlarının açılımında da ‘kısa’ ve ‘uzun vade’ var. A planı kısa süreli bu sezonu kapsayan bir planlama. B planı ise zirvedeki takımlarla puan farkının daha da açılması anlamına geliyor. Bu hiç düşünülmek istenmese de yedi maç sonunda böyle bir durum ile karşılaşılırsa o zaman önümüzdeki sezon düşünülerek transfer politikası şekillendirilecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...