Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı için karar verildi! Milli oyuncunun imza atacağı takım belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı için karar verildi! Milli oyuncunun imza atacağı takım belli oldu

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un sezon başı Lille'den kiraladığı Yusuf Yazıcı için son karar verildi. Geçen hafta oynanan Adana Demirspor maçında takımının ilk golünü atarak 4-1'lik galibiyette pay sahibi olan milli oyuncunun Fransa'ya dönmesi bekleniyor.

Abdullah Avcı'nın istifasının ardından takımı geçici olarak Orhan Ak'a teslim eden Trabzonspor, gelecek sezonun planlamasına başladı. Karadeniz ekibinin yüksek maliyetli isimlerle yollarını ayırarak kemer sıkma politikasın gideceği belirtildi. Gelecek sezonun yeni teknik direktörünü henüz belirlemeyen Bordo-mavililerin, teklif gelmesi durumunda Bakasetas ve Uğurcan Çakır'ı satabileceği konuşuluyor.

Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı için karar verildi! Milli oyuncunun imza atacağı takım belli oldu

TRABZONSPOR MAAŞ BÜTÇESİNİ DÜŞÜRECEK

Öte yandan sezon başı kadroya dahil edilen Marc Bartra başta olmak üzere kiralık olarak takıma katılan Yusuf Yazıcı ve Gbamin'in de devam etmesi beklenmiyor. Maaş bütçesinde küçülmeye gitmeye hazırlanan Trabzonspor'un maliyetli oyuncuların ayrılmasına izin vereceği belirtildi.

Fransa'nın Lille takımından kiralanan Yusuf Yazıcı'yı yeni sezonda düşünmeyen Fırtına, altyapısından çıkan 26 yaşındaki yıldızla vedalaşacak. Henüz 3 yıl önce 18,5 milyon euro bedelle Lille kulübüne satılan Yusuf, rekor bir transfere imza atarak Trabzonspor tarihine geçmişti. Yusuf'un yeni sezonda Lille'den ayrılarak Rusya ekiplerinden CSK Moskova ile sözleşme imzalayacağı iddia ediliyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...