Trabzonsporlu futbolculara Fenerbahçe maçı öncesi 10 milyon TL

/ Kaynak: DHA
Trabzonsporlu futbolculara Fenerbahçe maçı öncesi 10 milyon TL

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe maçı öncesi futbolcuların 10 milyon TL'yi bulan sezon başı peşinatlarının önemli bir bölümünü ödedi.

Trabzonspor'da tüm planlar gelecek hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçı üzerine yapılmaya başlandı. Sezonun ilk maçında Kayseri Erciyesspor karşısında istediği sonucu alamayan bordo mavililer, Fenerbahçe maçıyla hem ligdeki ilk galibiyeti almak hem de taraftarlara moral vermeyi amaçlıyor. Zorlu 90 dakikanın camia için öneminin farkında olan yönetim de, futbolcuların sezon başı peşinatlarının önemli bir bölümünü ödedi. Yaklaşık 10 milyon TL'yi bulan ödemenin hesaplarına yattığını öğrenen futbolcular rahatlarken, yönetim kalan ödemelerin tamamını yapmak için yoğun şekilde çalışıyor. Bu arada yeni sezon öncesi henüz göğüs reklamı konusunda hiçbir firma ile anlaşamayan Trabzonspor'un bu konuda da birkaç gün içerisinde karar vereceği öğrenildi. nbsp;
WARİS: ARTIK EZAN SESİ DUYMAK İSTİYORUM nbsp;
Trabzonspor'un Spartak Moskova'dan transfer ettiği Majeed Waris için Fransa'nın Lyon kulübünün 6 milyon 500 bin Euro teklif ettiği ancak futbolcunun, "Müslüman'ım. Müslüman bir ülkede oynamak ve artık ezan sesi duymak istiyorum" diyerek Trabzon'u tercih ettiği öğrenildi. Trabzon'a gelmeden önce şehir hakkında bilgiler alan Ganalı futbolcunun, kulüp içerisinde de mescid yapımının devam ettiğini öğrenince daha da mutlu olduğu belirtildi. nbsp;
MUSTAFA YUMLU: FORMA SAVAŞINA HAZIRIM
Trabzonspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, yapılan stoper takviyelerinin takıma güç kattığını söyledi. Yumlu, forma savaşına hazır olduğunu belirterek, "Çok kaliteli bir takım olduk ve bu kadroda hak eden forma giyecek. Bende formamı kimseye bırakmak niyetinde değilim. Daha çok çalışıp hem takımımın başarısına katkı yapmak, hem de hak ettiğim noktalarda olmak istiyorum" dedi.
HALİLHODZİC, CEZAYİR MİLLİ TAKIMINA BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU
Trabzonspor'a gelmeden önce Cezayir Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda başarılı bir performans sergileyen teknik direktör Vahid Halilhodzic, eski takımına Afrika Uluslar Kupası'nda başarı dileklerinde bulundu. Boşnak teknik adam, Cezayir Milli Takımı'yla güzel günler geçirdiklerini belirterek, "Bundan sonra Cezayir Futbol takımının daim taraftarı olacağız. Umarım başarılı sonuçlarına devam ederler" dedi.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...