Trabzonspor'dan Osvaldo'ya yakın takip

Trabzonspor'dan Osvaldo'ya yakın takip

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Gignac ve Mitroglou'dan sonuç alamayınca Vahid Halilhodzic'in istediği Pablo Daniel Osvaldo'ya odaklandı.

Yeni sezona şampiyonluk iddiasıyla giren Trabzonspor, Gignac ve Mitroglou'dan sonuç alamayınca gözünü Daniel Pablo Osvaldo'ya çevirdi. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic geçtiğimiz sezon Juventus'ta kiralık olarak forma giyen Southampton'lı oyuncunun bir an önce transfer edilmesini istedi. Bunun üzerine bordo-mavili yönetim Arjantin asıllı İtalyan oyuncuyu her açıdan yakın takibe aldı. Güçlü fiziği, üstün teknik özellikleri, fuleli koşu stili ve etkili gol vuruşlarıyla seyredenleri mest eden Osvaldo için Boşnak hoca "Tam istediğim tarzda ateş gibi bir golcü; çok yetenekli ve zeki" değerlendirmesinde bulundu. Halilhodzic, İtalyan golcünün ikinci kamp dönemine yetiştirilmesini istedi. Bordo-mavili yönetim ise golcü oyuncunun Fiorentina'da oynarken uyluğundan sakatlık yaşadığı, ancak bunu atlattığı bilgisine ulaştı. Huracan, Atalanta ve Lecce kulüplerinde de başarılı futboluyla dikkat çeken Osvaldo için girişimlerin sürdüğü belirtildi.

Tempo yükselttiler
Trabzonspor'un Avusturya kampı teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde sürüyor. Hall in Tirol kasabasında gerçekleştirilen antrenmana dizindeki sakatlık sebebiyle Bourceanu ve sağ adalesinde ağrı hisseden Zeki Yavru katılmadı. Bordo-mavili futbolcular, 13 kilometre koşu yaparken Emre Güral ve kaleciler de hafif tempoda koştu. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...