Trabzonspor'dan istifa iddialarına yalanlama

/ Kaynak: AA
Trabzonspor'dan istifa iddialarına yalanlama

SPOR Haberleri  / AA

Yeni yönetim kurulunda yer alan İlyas ile Coşkun, istifa edecekleri yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Trabzonspor Kulübü'nün yeni yönetim kurulunda yer alan Osman İlyas ile Mehmet İrfan Coşkun, medyada istifa edecekleri yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Kulüp satın alma ve personel sorumlusu İlyas ile sağlık kurulu sorumlusu Coşkun, ortak yaptıkları yazılı açıklamada, bugün bazı gazetelerde yönetim kurulunda bir krizin varlığından bahsedildiğini belirtti. Açıklamada, şunlar kaydedildi, 'Sadece karşılıklı yanlış anlaşılmaktan ve kulübün ekonomik sorunlarıyla yoğun ilgilenmenin vermiş olduğu iletişimsizlikten kaynaklanan bir durumdur bu. Bizim ne Trabzonspor yönetimiyle ne de başkanımızla yaşadığımız ya da yaşamakta olduğumuz bir problem vardır. Çıkan haberler üzerine karşılıklı görüşmelerle yanlış anlaşılmalar giderilmiştir. Her ikimiz de başkanımızın verdiği görevlerle yönetim kurulumuzun ve Trabzonspor'umuzun hizmetindeyiz.'

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...