Trabzonspor'dan flaş 'saldırı' açıklaması

Trabzonspor'dan flaş 'saldırı' açıklaması

SPOR Haberleri

Trabzonspor kulübü resmi sitesinden yayınladığı duyuruyla saldırıyı kınadı.

Çaykur Rizespor maçı sonrası Trabzon Havalimanı'na giderken saldırıya uğrayan Fenerbahçe için bir açıklama da Trabzsonspor'dan geldi.


Resmi siteden açıklama yapan Trabzonspor, yapılan saldırıyı kınadı.


İşte Trabzonspor'un açıklaması:


"Çaykur Rizespor maçı sonrası Trabzon Havalimanına dönerken Sürmene istikametinde Fenerbahçe kafilesinin içinde bulunduğu otobüse yapılan, spor ve insanlıkla bağdaşmayan çirkin ve ahlaksız saldırıyı esefle kınıyoruz. Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun diyor, saldırıda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar diliyoruz. Bu saldırıyı yapanların biran önce emniyet güçlerimiz tarafından bulunup, adalete teslim edilmesini bekliyoruz"


TRABZON VALİSİ DE AÇIKLAMA YAPTI


Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe kafilesine taşıyan otobüse yapılan saldırıya ilişkin olarak, "Taş ve silah saldırısı iki konuda da rivayetler var. Karşıdan bir araçtan veya bir noktadan atıldığı yönünde. Ancak olay yeri inceleme son incelemeyi yaptıktan sonra inşallah en kısa sürede bunun neden kaynaklandığını ve sonrasında faillerini ortaya çıkarırız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...