Trabzonspor'dan Beşiktaş'a teklif

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'dan Beşiktaş'a teklif

SPOR Haberleri  / DHA

Tolga Zengin'in transferinde Beşiktaş'a kolaylık sağlayan Trabzonspor, aynı jesti golcü oyuncunun transferi için siyah-beyazlılardan bekliyor.

Avrupa'da fırtına gibi esmesine karşın kısıtlı kadrosu nedeniyle Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, transfer çalışmaları için erken start verdi. Yurt dışında kaliteli forvet arayışını tüm hızıyla sürdüren bordo-mavililer, bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Beşiktaş'ta beklenen verimi bir türlü gösteremeyen Trabzon kökenli oyuncu Mustafa Pektemek'i transfer gündemine aldı. Sezon başında Tolga Zengin'in transferi konusunda Beşiktaş'a kolaylık sağlayan bordo-mavili yöneticiler, Mustafa Pektemek'in transferi konusunda da siyah-beyazlı kulübün kendilerine kolaylık sağlanmasını beklediği öğrenildi. Trabzonspor'un bu transferin gerçekleşmesi için Volkan Şen'i de takasta kullanmayı planladığı belirtildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...