Trabzonspor'dan 2 transfer! Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile anlaşma sağlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'dan 2 transfer! Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile anlaşma sağlandı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray'a konuk olacak olan Trabzonspor, transferde 2 isme imza attırıyor. Bordo mavililer, Fountas ve Adams'ı şehre getiriyor.

Süper Lig'de bu hafta Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile prensipte anlaşma sağladı.

İki futbolcunun da bu hafta içinde Türkiye'ye gelip Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Yunan hücumcu Taxiarchis Fountas son olarak D.C. United forması giymişti. 27 yaşındaki futbolcu, 5 gün önce takımla yollarını ayırmıştı.

Trabzonspor'dan 2 transfer! Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile anlaşma sağlandı

TRABZONSPOR'DA GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

 Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında 19 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanında futbolcular, ısınma ve pas organizasyonlarının ardından kenar orta ile şut çalıştı.

Antrenmana sakatlıkları devam eden Joaquin Fernandez, Mislav Orsic, Manolis Siopis, Antalyaspor maçında sağ kasık bölgesinden sakatlanan Edin Visca, arka adalesinde zorlanma bulunan Stefano Denswil ile mide bulantısı şikayetleri nedeniyle Kerem Şen ve Enis Destan katılmadı.

Sağ ön uyluk sakatlığı bulunan Hüseyin Türkmen ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Antrenmanın ilk bölümünde salonda çalışan Stryger Larsen ise ikinci bölümde takımdan ayrı koşuyla idmanı tamamladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...