Trabzonspor'da yönetimden transfer açıklaması

Düzenleyen:
Trabzonspor'da yönetimden transfer açıklaması

SPOR Haberleri

Ahmet Çubukçu, isim vermedi ama alacakları kaliteli oyuncuları kampa kadar takıma dahil edeceklerini söyledi.

Trabzonspor’da gündem transfer… Yönetim kanadı isim vermiyor ama en azından umutlu mesajlar gönderiyor… Asbaşkan Ahmet Çubukçu, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek nokta atışlar yapacaklarını söyledi. “Taraftarımız rahat olsun” diyen Çubukçu “Yapacağımız transferler takıma katkı sağlayacak isimler olacak. İşi aceleye getirmeyeceğiz. Nokta atışı yapmak için ağır adımlar atıyoruz. Transferlerin büyük bölümü de hazır olarak takıma katılacak” ifadesini kullandı. 

Başkan ilgileniyor

Macaristan’da gerçekleştirilecek 2’inci etap kamp çalışmalarına kadar transferleri büyük oranda sonuçlandırmayı hedeflediklerini belirten Çubukçu, “Transferlerle başkanımız Muharrem Usta'da bizzat ilgileniyor. Önümüzdeki günlerde transferde hareketlilik olabilir. Sağlam adımlarla yolumuzda ilerliyoruz” dedi. 

Estaban'dan Onur'a 1 numara mesajı

Slovakya kampında kaleyi koruyan ve teknik ekibin gözüne girmek için uğraş veren Esteban Alvarado, Onur Kıvrak’la rekabete hazır… Geçen sezon Onur’un arkasında yedek soyunan ve 16 maçta görev yapan 27 yaşındaki Kosta Rikalı eldiven, yeni sezonda formayı kaparak birinci kaleci konumunda yer almayı hedefliyor. 24 Temmuz’da başlayacak 2. etap kamp çalışmaları iki eldiven için kale savaşlarına dönecek!

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...