Trabzonspor'da sancılı başlangıç

- Güncelleme:
Trabzonspor'da sancılı başlangıç

SPOR Haberleri

Lig cuma günü başlıyor. Hırvat teknik adam ise yönetimden forvete, orta sahaya ve kanada takviye yapmasını bekliyor

Geçen sezonu hayal kırıklığı ile kapatan ve teknik adam değişimine gidip takımın Nenad Bjelica’ya teslim edildiği Trabzonspor sezonu cuma günü Antalyaspor maçı ile açıyor. Kadroya önemli isimler alınmasına rağmen yaşanan sakatlıklar sebebiyle ideal kadro bir türlü oluşturulamadı. Teknik direktör Nenad Bjelica forvet, orta saha ve kanat eksikliği hep hissetti ve bu bölgelere takviye yapılmasını istedi. Ancak şu ana kadar bu beklentiler karşılanamadı.

SPONSOR DA ÖNEMLİ

Tabii ki bunda transfer maliyetinin yanı sıra eldeki kadro fazlası isimlerin gönderilememesi de vardı. Bjelica’nın ısrarla istediği Dinamo Zagreb’li Bruno Petkovic konusunda pazarlıklar devam ediyor ancak başka taliplerinin de olması yönetimi zorluyor. Hırvat teknik adam şu anda mevcut isimlerle sahne alacak ve sıkıntılarına içeriden geçici çözümler bulacak. Yönetim sponsorluk anlaşmalarını resmiyete dökmesinin ardından transferi de kısa sürede noktalayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...