Trabzonspor'da pes etmek yok

Trabzonspor'da pes etmek yok

SPOR Haberleri

2-0 geriye düşmesine rağmen ayağa kalkmasını bilen bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı “Önemli olan yenilgiyi kabullenmeyen savaşçı kimlikti” diyor.

Geçen sezon rakiplerine büyük fark atarak şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor bu sezona istediği gibi başlayamamıştı. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın deyimi ile kadroda yaşanan ciddi değişimin sancıları çekiliyordu. Aynı Avcı olumsuz sonuçların alındığında bile umutlu bir bakış açısı sergileyip “Bize inanın. Geçen sezondan daha güçlü ve daha iyi duruma geleceğiz” mesajı vermişti. Ardından Avrupa’da Kızılyıldız, ligde de Gaziantep FK galibiyeti geldi.

GURUR DUYUYORUM

Gaziantep FK galibiyeti özelinde alt açılımları önemliydi. İlk 10 dakika 2-0 geriye düşen Fırtına asla pes etmedi ve futbolcuların deyimi ile kalan 35 dakikada en iyi ilk yarı performansını sergiledi. Sağlı sollu bindirdi ve golleri buldu dengeyi sağladı. Uzatmada da galibiyet golünü bulan Karadeniz ekibinde Avcı “Önemli olan pes etmeyen ve sonuna kadar savaşan bir takım kimliğinin ortaya konulmasıydı. Hepinizle gurur duyuyorum” diyerek takımını kutladı.

YİNE DEFANS

Trabzonspor’da Abdullah Avcı yumuşak karınları olarak savunmayı görüyor. Bir türlü istikrarı sağlayamayan bordo mavililerde Avcı, millî arada savunmaya özel bir önem verecek ve ilk göreve başladığındaki ‘kolay gol yeme’ defosunu giderecek. Çünkü Fırtına, 7 maçta kalesinde toplam 10 gol gördü.

TREZEGUET AÇILIYOR

Bordo mavililerin yeni transferi Trezeguet yavaş yavaş skora etkisini gösteriyor. Lig, Avrupa ve Süper Kupa olmak üzere toplam 12 maçta süre alan Mısırlı oyuncu 3 gol attı, 2 de asist yaptı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...