Trabzonspor'da Orhan Ak'ın ekibi belli oldu: Efsane hocanın yardımcısını yanına aldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'da Orhan Ak'ın ekibi belli oldu: Efsane hocanın yardımcısını yanına aldı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Abdullah Avcı'nın istifasının ardından sezon sonuna kadar teknik direktör olarak belirlenen Orhan Ak, ekibine yeni isimler kattı. Aykut Kocaman ve Şenol Güneş'in eski yardımcıları Karadeniz ekibinde çalışacak.

Trabzonspor Teknik Direktörü Orhan Ak, yardımcılarını belirledi. Yönetimin kararı doğrultusunda sezon sonuna kadar görevde kalacak olan Ak'ın ekibine katılan isimler belli oldu. Kariyerinde yeni bir serüvene giren 43 yaşındaki hoca, Şenol Güneş döneminde Trabzonspor'da kaleci antrenörü olarak çalışan Alper Boğuşlu başta olmak üzere Bilal Utku Alemdaroğlu, Kerem Yavaş, Alper Aşcı, ve Halil Cihan Ünal'ı yanına dahil etti.

Trabzonspor'da Orhan Ak'ın ekibi belli oldu: Efsane hocanın yardımcısını yanına aldı

Alper Boğuşlu daha önce Fenerbahçe'de çalışmıştı

ORHAN AK YENİ BİR SAYFA AÇTI

Geçen hafta yapılan kongrede Trabzonspor'un yeni başkanı seçilen Ertuğrul Doğan, Orhan Ak ile sezon sonuna kadar devam edileceğini açıklamıştı. Yeni sezon için son kararı mayıs ayına bırakan Karadeniz ekibinde, Orhan Ak'ın başarılı olması durumunda 1 sezon daha kalma ihtimali bulunuyor.

Abdullah Avcı ile beraber Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor'da çalışan Ak, kariyerinde ilk kez teknik direktör olarak yeni bir sayfa açacak. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...