Trabzonspor'da iki isim tamam

- Güncelleme:
Trabzonspor'da iki isim tamam

SPOR Haberleri

Sezon başlamasına rağmen savunmaya, orta sahaya, kanada ve forvete oyuncu bakan Trabzonspor aradığı stoperi ve forveti sonunda buldu.

Trabzonspor'dan dün KAP bildirimi geldi. Fatih Karagümrük forması giyen stoper Rayyan Baniya ve bonservisi elinde olan Taxiarchis Fountas ile transferi konusunda görüşmelere başlandığı duyuruldu. İki isim de sağlık kontrolü sonrası imzayı atıp hemen takıma katılacak ve çalışmalara başlayacak.

VE SİOPİS GİTTİ

Bu arada Yunan orta saha oyuncusu Manolis Siopis ile karşılıklı anlaşma sağlanarak yollar ayrıldı. KAP bildirimine göre, tecrübeli isim Trabzonspor’a 242 bin avro fesih tazminatı ödeyecek. Menajerinin 257 bin avroluk alacağı da silinecek. Eğer Siopis yıl sonuna kadar Yunanistan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri veya İngiltere Premier Lig’e giderse 700 bin avro, Süper Lig’de bir kulübe transfer olursa 2 milyon avro bordo mavili kulübe verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...