Trabzonspor'da Henrique krizi son buldu

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'da Henrique krizi son buldu

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor'un yeni başkanı, Henrique'nin 1.1 milyon dolarlık alacağını göreve gelir gelmez ödeyerek FIFA'ya protesto çeken Brezilyalı oyuncu krizini önledi

Trabzonspor'un 67. genel kurulunda göreve gelen İbrahim Hacıosmanoğlu, işe futbolcu alacaklarını ödemekle başladı. Mazbata töreninden sonra kulüp binasında yapılan yönetim kurulu toplantısında kulübün genel durumu ile ilgili bilgi alan başkan Hacıosmanoğlu, Henrique'nin alacağı için FIFA üzerinden gönderdiği protesto ile karşı karşıya kaldı. Mesai bitimine kadar ödeme yapılmaması halinde Brezilyalı futbolcunun serbest kalacağı belirtilince Hacıosmanoğlu'nun futbolcunun hesabına kendi hesabından 1 milyon 100 bin dolar yatırdığı belirtildi.
TRABZONSPOR'UN YENİ YÖNETİCİLERİ SOSYAL MEDYA TUTKUNU ÇIKTI
Bu arada Trabzonspor'un çiçeği burnunda yöneticileri sosyal medya tutkunu çıktı. İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimindeki Trabzonspor'un yeni yöneticileri, kulüp binasında çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya üzerinde takipçileriyle paylaştı. Taraftarlara ve takipçilerine sosyal medya üzerinden çeşitli mesajlar gönderen yöneticiler, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ''Trabzonspor'da tek ses çıkacak'' talimatını ilk günden deldiler.
Öte yandan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlık koltuğuna oturması, sosyal medyada gündem oldu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...