Trabzonspor'da hedef Trabzon doğumlu oyuncular

Trabzonspor'da hedef Trabzon doğumlu oyuncular

SPOR Haberleri

Trabzonspor yönetimi, yabancı sayısının gelecek sezon azalmasıyla ilgili transfer politikasını Trabzon doğumlu oyunculara çevirdi.

Trabzonspor, gelecek sezondan itibaren yabancı oyuncu sayısının da azalacak olmasını dikkate alarak, transfer politikasını yerli futbolcuların üzerinde yoğunlaştırdı. Teknik Direktör Mustafa Akçay ile yapılan toplantılar sonrası da ilk etapta takımdaki Trabzonlu oyuncu sayısının arttırılmasına karar verildi. Yönetimin bu hedef doğrultusunda Gaziantepspor'da forma giyen Trabzon doğumlu iki oyuncu Orhan Gülle ve Muhammet Demir'i transfer etmek istediği, Kasımpaşaspor'da forma giyen bir başka Trabzonlu Özer Hurmacı'nın da transfer listesinde yer alacağı belirtildi. Bu futbolcuların transferinde ise Batuhan ve Volkan Şen takasta kullanılmak isteniyor. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...