Trabzonspor'da hedef: Beşiktaş galibiyeti

Düzenleyen:
Trabzonspor'da hedef: Beşiktaş galibiyeti

SPOR Haberleri

Bu hafta Beşiktaşla oynayacaklarını hatırlatan Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, "Takım, bu tür maçlara daha kolay motive olabiliyor. Taraftarımızın da desteğiyle maçtan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Galatasaray galibiyetinin ardından sahalarında Çaykur Rizespor'la berabere kaldıklarını belirten Gençağa Meriç, DHA’ya (Doğan Haber Ajansı) açıklamalarda bulundu. 5 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maça değinen Genel Sekreteri Meriç, Beşiktaş maçına iyi biçimde ifade etti.

"UMUTLUYUZ"
Meriç, Beşiktaş maçının Çaykur Rizespor karşılaşmasından daha kolay olacağına inandığını belirtirken de şunları söyledi:
"Umutluyuz, inşallah hedefimize ulaşacağız. Taraftarımız da Galatasaray maçındaki gibi takımımızı destekleyecekler. Galatasaray maçı öncesi havalimanı ve statta çok iyi organize olmuşlardı. Taraftarımızın da desteğiyle Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum."

İBANEZ FORMAYI KAPTIRDI
Bu arada, sezon başında Kuzey Yıldız takımından büyük umutlarla transfer edilen Luis Ibanez, Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 9 haftada sadece 3 maçta 111 dakika görev alabildi. Ziraat Türkiye Kupası’nda da 2 maçta toplam 165 dakika sahada kalan sol bek oyuncusu, ligde son olarak 4’üncü haftada 3-0 kaybedilen Aytemiz Alanyaspor maçında görev yapmış, ardından da formayı Mustafa Akbaş’a kaptırmıştı.

YOLCULUK YARIN
Spor Toto Süper Lig’in 10’uncu haftasında cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, yarın İstanbul'a gidecek. Bordo mavililer, sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından saat 14.30'da özel uçakla İstanbul'a hareket edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...