Trabzonspor'da hedef 5'te 5

Trabzonspor'da hedef 5'te 5

SPOR Haberleri

Trabzonspor ligde son 3 maçını kazanırken UEFA Avrupa Ligi kapsamında oynayacağı Lazio karşılaşması öncesi büyük moral buldu.

Trabzonspor, Torku Konyaspor'u Mustafa Yumlu'nun iki golüyle 2-0 yenerek zirve yarışını sürdürdü. Bordo-mavililer, bu sonuçla ligde üst üste 3. galibiyetine uzanırken perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Lazio karşılaşması öncesi büyük moral buldu. Trabzonspor Avrupa'daki Apollon Limassol mücadelesiyle birlikte son 4 resmi maçını da kazandı. nbsp;Ayrıca bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ilk kez iki farkla maç kazanmayı bildi. Bordo-mavili takımın hedefi, Lazio'yu da iç sahada devirerek 5'te 5 yapabilmek. Öte yandan karşılaşmanın 10. dakikasında yıldız golcü Paulo Henrique'nin ceza sahasında düşürülmesine hakem Özgür Yankaya'nın "devam" kararı vermesi teknik heyet ve taraftarların tepkisini çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...