Trabzonspor'da geri sayım! Futbolcular uyarıldı

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da geri sayım! Futbolcular uyarıldı

SPOR Haberleri  / DHA

Hami Mandıralı, UEFA Avrupa Ligi 2'nci Turu'nda 2-0 mağlup oldukları Juventus'la oynadıkları ilk maçta yaptıkları hatalar için oyuncularını uyardı.

Trabzonspor'da tüm gözler, perşembe günü saat 22.05'te Avni Aker Stadı'nda oynanacak Juventus maça çevrildi. Tur atlayarak Avrupa macerasına devam etmek isteyen Trabzonpor'da müsabaka için Hami Mandıralı'nın mini bir revizyona gidebileceği bildiridi. Hami Mandıralı'nın son haftalarda performansında düşüş gözlenen Emre Güral'ın yerine Henrique'ye 11'de görev verebileceği, ayrıca Özer ve Adrian arasında da bir karar verip sahaya daha ofansif bir kadro çıkarabileceği belirtildi. Trabzonsporlu yöneticiler ve taraftarlar, Avni Aker'deki maçta takımın Juventus karşısında turu getirecek sonucu getireceğine inandıklarını söylediler.


TRİBÜNLER DOLACAK
Trabzonsporlu taraftarlar ise Juventus maçında takımlarını destekleyeceklerini söylediler. Bordo mavili taraftarların satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi. Öte yandan Juventus'la deplasmanda oynanan maçta tribünlerde yakılan meşaleler nedeniyle yüksek bir para cezası ödemeyle karşı karşıya kalan bordo mavili yöneticiler, Trabzon'daki maçta her hangi bir sorunun olmaması için yoğun çaba harcayacaklarını belirttiler.


ANTRENMANLAR BASINA KAPATILDI
Trabzonspor, Juventus ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün mensuplarına kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmanda bordo mavili futbolcuların oldukça neşeli olduğu bildirildi.


JUVENTUS YARIN GELİYOR
Bu arada yarın akşam saat 19.00 sıralarında Trabzon'a gelecek olan Juventus'un son antrenmanını Torino'da gerçekleştireceği, Trabzon'da çalışma yapmayacağı açıklandı.


MALOUDA HIRS KÜPÜ
Yaşadığı uzun sakatlığın ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayan Florent Malouda, Juventus maçında forma giymek istiyor. Teknik sorumlu Hami Mandıralı'yla görüşerek zorlu karşılaşmada görev almak istediğini söyleyen Malouda, kondisyon eksiklerini ise yaptığı özel çalışmalarla gidermeye çalışıyor. Fransız oyuncunun Juventus ile oynanan ilk maçta forma giyemediği için üzgün olduğu ve bunu arkadaşlarıyla paylaştığı öğrenildi.


JUVENTUS MAÇINA ÇEK HAKEM
Trabzonspor'un Juventus ile yapacağı maçın hakemleri belli oldu. Avni Aker Stadyumu'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Pavel Kralovec yönetecek. Kralovec'in yardımcılıklarını Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Roman Slysko ile Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Martin Wilczek yapacak, maçın dördüncü hakemi Ondrej Pelikan olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakem olarak ise Radek Prihoda ile Michal Patak görev yapacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...