Trabzonspor'da belirsizlik: Gidecekler net değil

- Güncelleme:
Trabzonspor'da belirsizlik: Gidecekler net değil

SPOR Haberleri

Trabzonspor yönetimi, takımdan ayrılacak isimlere göre yol haritasını çizecek

Trabzonspor, takım maliyetini 25 milyon avrolara indirmek amacında. Bunun içinde kadrodaki yüksek maliyetli isimlerle yolların ayrılması gerekiyor. Ancak şu ana kadar somut bir gelişme olmadı. Yönetim Maxi Gomez, Stefano Denswil, Enis Bardhi gibi isimlere gelecek teklfleri bekliyor. Bu isimlere beklenen düzeyde teklif olursa gönderilip hem yabancı kontenjanı için yer açılacak hem de ekonomik anlamda rahatlık sağlanacak.

ÇAKIR BEKLEMEDE

Ve bir diğer konu ise kaleci Uğurcan Çakır’ın durumu. Oyuncunun adı ciddi şekilde Roma ve Galatasaray ile anılıyor. Başkan Ertuğrul Doğan her ne kadar kaptanı satmayacağını belirtse de gelecek teklif bu konuda belirleyici olacak. Eğer Roma 12 milyon avroyu gözden çıkarırsa yönetim ciddi anlamda transferi düşünecek ve yeni oyuncular için kaynak oluşturacak. Bir anlamda gidecek isimler transferde belirleyici olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...