Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan takıma: Ayağa kalkalım

- Güncelleme:
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan takıma: Ayağa kalkalım

SPOR Haberleri

Şampiyonluk yarışının uzağında kalan ve hedeflerinden bir bir kopan Fırtına’da Avcı “Ümraniye maçıyla yeni bir sayfa açalım” görüşünde

Son şampiyon Trabzonspor’da işler hiç de istenildiği gibi gitmedi. Takım hedeflerinden bir bir koptu ve şu anda elde bir tek Türkiye Kupası kaldı. Teknik direktör Abdullah Avcı da durumun bilincinde ama erken pes etme taraftarı değil. Tecrübeli teknik adam şimdiden yeni sezon planlamasına geçse de bir yandan da ligi bitirebilecekleri en üst noktada tamamlama amacında.

NEREDE BİTİRİRSEK...

Hafta sonu Ümraniye’yi misafir edecek olan bordo mavililerde Abdullah Avcı “Yeni bir sayfa açabiliriz. Evet zirve ile aramızda çok puan farkı var ama bu erkenden havlu attığımız anlamına gelmemeli. Maç maç bakıp ligi nerede tamamladığımızı görmeliyiz” dedi. Gerek sakatlık gerek formsuzluklar sebebiyle kadro istikrarını bir türlü sağlayamayan Avcı, kalan bölümde herkesi kullanmak niyetinde.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...