Trabzonspor'a tepki var, 'Gemi karaya erken oturdu'

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'a tepki var, 'Gemi karaya erken oturdu'

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor deplasmanında aldığı 3-0'lık mağlubiyet yerel gazetelerden sert tepki aldı.

Aksihar Belediyespor deplasmanında 3 - 0 mağlup olan Trabzonspor'da büyük şok yaşanıyor. Taraftarlar forvet transferi yapmayan yönetimi eleştiriyor, teknik direktör Mustafa Akçay da oyuncu tercihleri nedeniyle tepkilere hedef oluyor.
UEFA Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen ve oynadığı 6 maçın 5'ini kazanarak gruplara kalma başarısı gösteren Trabzonspor ligde hayal kırıklığı oluşturuyor. Ligin ilk haftasında Beşiktaş'a mağlup olan, ardından Çaykur Rizespor'u güçlükle mağlup eden bordo - mavililer, Aksihar Belediyespor deplasmanında aldığı 3-0 mağlubiyetle taraftarlarına büyük şok yaşattı. Bordo - mavili taraftarlar, maçın ardından beklenen forvet transferini henüz gerçekleştirmeyen yönetim kurulunu sert bir dille eleştirirken, teknik direktör Mustafa Akçay'ın da oyuncu tercihleri tepki aldı. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın lige verilen arada kadroda önemli değişikliklere gitmesi bekleniyor.
ADRİAN SONUNDA İSYAN ETTİ
Trabzonspor'a transfer olduğu andan itibaren 11'de forma giydiği maçlarda yapılan oyuncu değişikliklerinde saha kenarına alınan ilk isimlerden olan Adrian, sonunda patladı. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın maçın 54. dakikasında oyundan aldığı futbolcu yedek kulübesine doğru eliyle tepki gösterdi. Adrian, Şenol Güneş ve Tolunay Kafkas'ın da yaptığı oyuncu değişikliklerinde ilk kenara alınan isimlerin başında geliyordu. Adrian'ın yakın çevresine, "Takımın başarısı için elimden geleni yapıyorum. İyide oynadığımı düşünüyorum ama neden hep ben değişiyorum anlamıyor. 11 futbolcudan sadece ben mi hep göze batıyorum? Milli takıma gitmek istiyorum. Bu nedenle sürekli oynamalıyım. Takımım içinde faydalı işler yaptığımı düşünüyorum" diyerek tepkisini dile getirdiği belirtildi.
"AKHİSAR'DA KARALAR BAĞLADIK"
Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor deplasmanında aldığı 3 - 0'lık mağlubiyet yerel gazetelerden de sert tepki aldı. Karadeniz Gazetesi, "Ey gidi Trabzonspor, sen bu hallere düşecek takım mıydın?", "Gemi karaya erken oturdu" ve "Avrupa'da fırtına ligde yeller esiyor" başlıklarını attı. Karadeniz'de Sonnokta Gazetesi, "O fırtınadan eser yok şimdi", "Trabzonspor Akhisar'da çöktü!" ve "Ayıp ayıp" başlıklarını kullandı. Günebakış Gazetesi ise mağlubiyeti en sert şekilde eleştiren gazete oldu. Gazete, "Avrupa'da zayıf takımlar karşısında alınan galibiyetler aldatıyor, teknik direktör ve yönetim gerçeği göremiyor", "Ne takım var, ne hoca, ne de yönetim", "Golcün yoksa puan da yok!" manşetlerini kullandı. Karadenizin Sesi Gazetesi, "Şaka değil gerçek!" ve "Akhisar'da karalar bağladık" başlıklarıyla yayınlandı. Taka Gazetesi, "Facia", "Volkan artı Akçay eşittir mağlubiyet" ve "Amiral gemimiz Ege de battı" başlıklarıyla mağlubiyeti okuyucularına aktardı. Kuzey Ekspres Gazetesi de, "Takke düştü kel göründü" manşetini kullandı.
FUTBOLCULARA ÜÇ GÜN İZİN
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada futbolcularına üç gün izin verdi. Perşembe günü hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek olan bordo - mavili takımda Akçay'ın, ilk antrenmanda oyuncularını sert bir şekilde uyarması bekleniyor.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...