Trabzonspor'a bir Yunan yıldız daha; Dimitrios Kourbelis için Panathinaikos'la görüşmeler sürüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'a bir Yunan yıldız daha; Dimitrios Kourbelis için Panathinaikos'la görüşmeler sürüyor

SPOR Haberleri

Tasos Bakasetas ve Manolis Siopis gibi Yunanistan Milli Takımı'nın iki önemli parçasını kadrosunda bulunduran Trabzonspor, gözünü Panathinaikos kaptanı Dimitrios Kourbelis'e dikti. Bordo-Mavililer sözleşmesinin sonuna gelen Kourbelis için bonservis bedeli ödemeyecek. Başkan Ertuğrul Doğan ile Yunan ekibinin idarecileri transfer masasında...

Trabzonspor'un gelecek sezon kadrosunda büyük değişimler bekleniyor. Başta Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür olmak üzere "ederini bulan" yıldızların takımdan ayrılması bekleniyor.

Takıma yeni katılacak isimler için ise yoğun bir transfer mesaisi sürüyor. Başkanlığa Ertuğrul Doğan'ı, teknik direktörlüğe de Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica'yı getiren Trabzonspor, yeni sezon öncesi kadroda da radikal değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

https://twitter.com/paofc_/status/1661700166066348036

PAO'NUN KAPTANI BEDAVAYA GELİYOR

TRT Spor'un haberine göre; Trabzonspor yönetimi Panathinaikos'un kaptanı Dimitrios Kourbelis ile görüşüyor. Anlaşma sağlanırsa, sözleşmesinin sonuna gelen Kourbelis için bonservis bedeli ödenmeyecek.

6,5 yıldır Panathinaikos forması giyen ve takımın kaptanlığını yapan 29 yaşındaki defansif orta saha, bu sezon ligde çıktığı 22 maçta 1 gol, 2 asistlik katkı yaptı.

Yunanistan Milli Takımı formasını 30 kez terleten Kourbelis, Tasos Bakasetas ve Manolis Siopis'ten sonra takımdaki 3. Yunan futbolcu olacak.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1663231178118250517

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...