Trabzonspor yönetimine bir uyarı daha

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor yönetimine bir uyarı daha

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonsporlular Platformu, bordo-mavili yönetime yine uyarılarda bulundu

Platform, Dernekler Kurulu'na yapılan itiraz kanuni süreç içerisinde cevaplanmayınca mahkemeye gitme kararı alındığını belirtti.
Trabzonsporlular Platformu adına Ahmet Hamdi Gürdoğan, Metin Kara, Cahit Erdem ve Bilgin Aygun ismiyle yapılan açıklamada, Sebatspor'un düştüğü durum örnek gösterildi.


Yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: "Trabzonspor'umuzdaki kötü gidişata kayıtsız kalınmaması, gelecekte Trabzonspor'un Sebatspor'un düştüğü kötü duruma düşmemesi ve bu kötü gidişatın devam etmesi durumunda sahip olunan en önemli marka değerimizin yok olma tehlikesi ile karşı karşıya olmasından duyulan endişeler nedeni ile, konu ile alakalı olabilecek bütün kurumların bu olaylara seyirci kalması hedefiyle bir Trabzonsporlular platformu oluşturulmuştur. Bu oluşumda sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden siyasilere ve eski Trabzonspor Başkan ve asbaşkanlarına kadar birçok kesimden değerli ve değerlerine vefalı insan platformun üyesi olarak yer almaktadır.


Üzülerek izlemekteyiz ki bütün iyi niyetli uyarılarımıza ve tavsiyelerimize rağmen Trabzonspor'un gerek yönetim içinde gerekse de bazı eski yönetim kadroları temsilcilerinin eylem ve söylemlerinden anlaşıldığı üzere Trabzonspor'un kendi öz değerlerinden uzaklaştırılıp tamamen bir uçuruma sürüklendiği aşikardır. Ancak, mevcut Yönetim içindeki Sayın Uzunay'ın söylemleri bizleri haklı çıkarırken, eski başkanlarımızdan gerek Mustafa Günaydın, Nuri Albayrak ve Faruk Özak'ın söylemleri de bizlerin savunduğu tezlerin ne kadar doğru olduğunu teyit eder niteliktedir.
Trabzonspor yönetimine bir uyarı daha

Bu bağlamda platformumuzun söylemlerinin yanlış olduğunu iddia edenler Trabzonspor'umuzun içinde olduğu bu borcun nasıl ödeneğini izah etsinler, açıklasınlar ve bizim haksız olduğumuzu söylesinler, sonuç olarak bizi mesnetsiz bir şekilde eleştirmek yerine düşüncelerimizin yanlış olduğunu rakamlarla açıklasınlar. Biz de en azından Trabzonspor'un geleceğinin aydınlık olduğu görür ve Trabzonspor'un bilmediğimiz bir ekonomik gücü veya kaynağı varsa bunu öğrenmiş oluruz.


Bu sıkıntılı günlerde Trabzonspor'un yanında olmayan ve kayıtsız kalan bütün kurum ve kişilere sesleniyoruz: Bugün tepki vermeyecek, çözüm odaklı düşünmeyecek ve ayağa kalkmayacağız da ne zaman kalkacağız.


Bu vesile ile, Yönetim Kurulunu sağduyuya davet ediyor, mali açıdan düşülen bu dar boğazdan akılcı bir şekilde çıkılamaması durumunda Sebatspor gibi olunacak olduğunu ve kulübün borçlarına karşı yönetimin kendi öz varlıkları ile sorumlu olduklarını bir kez daha hatırlatarak yöneticilerin bunu akli selim ile idrak etmesini talep ediyoruz."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...