Trabzonspor yeni teknik direktör kim olacak? Sürpriz iddia

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor yeni teknik direktör kim olacak? Sürpriz iddia

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu da istifasını duyurmasının ardından Bordo Mavi takımın teknik direktör Abdullah Avcı da görevinden istifa etti. Bu gelişmelerin ardından “Trabzonspor yeni teknik direktör kim olacak?” sorusu gündem oldu. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan başarılı teknik adamın yerine ise sürpriz isimler ortaya atıldı. Peki, Trabzonspor yeni teknik direktör kim olacak?

Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Kısa süre içinde seçime gidecek olan Trabzonspor’da Abdullah Avcı istifası gündem oldu. Bu sezon üst üste aldığı kötü sonuçların ardından oklar ona Avcı’ya çevrilmişti. Kısa süre içerisinde seçime gidecek olan kulüpte teknik direktör adayları hiç kuşku yok ki ana gündem maddesi. Peki, Trabzonspor yeni teknik direktör kim olacak? İşte detaylar…

Trabzonspor yeni teknik direktör kim olacak? Sürpriz iddia

ŞUANLIK TEK ADAY ERTUĞRUL DOĞAN

Süper Lig’de 6. Sırada bulunan Bordo Mavililerin ana gündem maddesi başkanlık ve teknik direktörlük. Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul kararı alınmasından sonra başkan Ahmet Ağaoğlu görevinden istifa etmişti. Ağaoğlu'nun istifasının ardından göreve vekalet eden asbaşkan Ertuğrul Doğan, teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifa kararından dakikalar sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

TRABZONSPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın istifa kararının ardından öne çıkan isimler arasında Sergen Yalçın, Ünal Karaman ve Çağdaş Atan geçiyor.

Beşiktaş'la hikayesi bol bir şampiyonluğa imza attıktan sonraki sezon beklentileri karşılayamayan Sergen Yalçın, istifa edip dinlenmeye çekildiğini duyurmuştu. Bu süreçte Katar'dan ve Süper Lig'den birçok teklif aldığını söyleyen Yalçın, Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor yeni teknik direktör kim olacak? Sürpriz iddia

TRABZONSPOR İHTİMALİ

Trabzonspor'da önce başkan Ahmet Ağaoğlu şimdi de takımın şampiyon teknik direktörü Abdullah Avcı şok bir kararla istifa etti. Trabzonspor'da başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan başkan adaylığını açıklarken, Bordo mavililer teknik direktör arayışlarına hemen başladı.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Trabzonspor'un listesindeki ilk Sergen Yalçın. Teklif yapılması halinde Yalçın'ın Trabzonspor'da görev yapmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Deneyimli teknik adam futbolculuk döneminde 2000-01 sezonunda Trabzonspor forması giymişti

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...