Trabzonspor Visca ve N’Diaye ısrarını sürdürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Trabzonspor Visca ve N’Diaye ısrarını sürdürüyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Başakşehirli Edin Visca ile Osmanlıspor’dan N’Diaye için iki kulüple pazarlıklarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, iki ismin transferini bitirip orta sahasını güçlendirmek istiyor

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezondan beri ısrarla istediği Edin Visca ve Badou N'Diaye transferleri konusundaki girişimleri halen devam ediyor. İki oyuncunun kulübünün de bu futbolcuları Trabzonspor'a satmaya yanaşmamasına rağmen başkan Muharrem Usta'nın, ikna etme noktasında çok ciddi bir teklif sunacağı öğrenildi. Geçen sezonu 43 maçta 10 gol ve 10 asistle tamamlayan Edin Visca'nın menajerini İstanbul'a çağırdığı, Başakşehir kulübüyle sözleşmesi konusunda bir görüşme yapacağı belirtilirken, Trabzonspor'un İstanbul temsilcisine takas + para önerisi sunacağı ifade edildi. Visca gibi sözleşmesi gelecek sezon sona erecek Badou N'Diaye için ise Osmanlıspor kulübüne sadece bonservis bedeli içeren yüksek bir teklif yapılması bekleniyor. 25 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusu, 2015 Ağustos'ta Başkent ekibine transfer olmuştu.

ZEKİ YAVRU VEDA ETTİ
Trabzonspor, Zeki Yavru'nun sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Sporting Lizbon'dan transfer edilen Joao Pereira sonrası forma bulmakta zorlanan Zeki Yavru, 350 bin lira alacağını bırakarak ayrılmak istediğini yönetime iletti. Trabzonspor yönetimi, Zeki Yavru'nun talebini olumlu karşıladı ve sözleşmesi karşılıklı feshedildi.

VİSCA'DAN YEŞİL IŞIK
Trabzonspor'un yolunu gözlediği Edin Visca, Medipol Başakşehir'den ayrılmak istediğini söyledi. Boşnak oyuncu, "Başakşehirde geçen altı sezon sonrası yeni bir meydan okuma zamanı geldi. Her ne kadar Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı elde etmiş ve Başakşehir'de harika günler geçirmiş olsam da Türkiye'nin en büyük takımlarına transfer olmaya asla itiraz etmem" açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...