Trabzonspor Visca ile anlaşmaya vardı

Düzenleyen:
Trabzonspor Visca ile anlaşmaya vardı

SPOR Haberleri

F.Bahçe ve G.Saray’ın da istediği Boşnak yıldızla el sıkışıldı. Karşılığında Yusuf Erdoğan, Muhammet Demir ve Musa Nizam Başakşehir’e gidecek

Trabzonspor bombayı patlattı ve Süper Lig’de geçtiğimiz sezon kendisine hayran bıraktıran Edin Visca ile anlaştı. Kulüpten elde edilen bilgilere göre Boşnak yıldız gelecek sezon Trabzonspor’da oynamayı kabul etti. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da kadroda görmek için sabırsızlandığı Visca için Başakşehir’e 2 milyon avro artı üç futbolcu; Yusuf Erdoğan, Muhammet Demir ve Musa Nizam bonservisleriyle birlikte önerildi. Visca geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada  “Kariyerimde yenilik yapmam gerektiğini düşünüyorum. Türkiye’nin en büyük takımlarında oynamaya hazırım” diyerek transferin sinyalini vermişti. 
Kucka ve Taşçı sırada
Trabzonspor böylece son dakikada bir sıkıntı yaşanmadığı takdirde 50. yıl öncesi Fenerbahçe ve Galatasaray’a büyük bir çalım atacak. Bongonda ve Kamil Ahmet Çörekçi’yi kadrosuna katan; Visca’nın transferini büyük ölçüde bitiren bordo-mavililer bu hafta sonuna kadar imza şov yapabilir. Juraj Kucka ve Serdar Taşcı gibi isimlerle yakın temas halinde olan ve bu transferleri de bitirme aşamasına gelen bordo-mavililer, Rodallega ya da N’Doye’dan birini elden çıkarıp Saldado’yu renklerine bağlamak için harekete geçecek. Geçtiğimiz sezon sakatlığı sebebiyle 10 maçta Villarreal forması giyebilen 32 yaşındaki forvet, 4 gol atıp 4 asist yapmıştı.

İlk durak Macaristan
Trabzonspor yeni sezona 2 Temmuz’da Macaristan’ın başkenti Budapeşte kampı ile hazırlanacak. Bordo-mavililer daha sonra 19-30 Temmuz arası Slovakya’nın Samorin kasabasında yurt dışı kampını tamamlayarak yurda dönecek.
Usta: 4 transfer var
Camianın önde gelen isimleriyle iftar yapan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Bayramda 4 önemli transfer için Avrupa’ya gidiyorum. Bir stoper, iki orta saha, bir de forvet alacağız. 3 Temmuz’da şike süreciyle ilgili FIFA’ya başvuracağız” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...