Trabzonspor ve Beşiktaş'ın 'Melek Anne' dayanışması

Trabzonspor ve Beşiktaş'ın 'Melek Anne' dayanışması

SPOR Haberleri

Milli kalecisi Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in cenazesi için 63 kişiyle Trabzon'a gelen Beşiktaş kafilesini Trabzonspor'un takım otobüsü karşıladı.

Beşiktaş, Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in cenazesi ne katılmak üzere Trabzon'a geldi. Siyah beyazlı futbolcular takım arkadaşlarını bu zorlu günde yalnız bırakmazken, eski takım arkadaşları da cenaze töreninin yapıldığı İskender Paşa Camii'ne Tolga Zengin'e destek olmak için hazır bulundular. İkindi namazından önce cami bahçesinde taziyeleri kabul eden milli kaleci, metanetli durmaya çalışsa da cenaze namazının kılınmaya başlaması ile gözyaşlarına daha fazla hakim olamadı.
Trabzonspor ve Beşiktaş'ın 'Melek Anne' dayanışması
CENAZE TÖRENİNDEN NOTLAR
- Yapılan cenaze töreninin ardından merhumenin naaşı defnedilmek üzere Trabzon Bostancı Mezarlığı'na götürüldü...
- Tolga, dua edildiği sırada gözyaşlarına hakim olamadı...
- Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Tolga'nın yanına geldi. O da taziyeleri kabul ediyor.
- Trabzonspor takımı da İskenderpaşa Camii'ne geldi...
- Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman yaptığı açıklamada; Böyle durumlarda söylenecek bir söz yok.. Çok sevdiğimiz kardeşimizin bu günde acısını paylaşmaya geldik..Melek Annemizin mekanı cennet olsun.
- Tolga Zengin, İskenderpaşa Camisi'ne gelen arkadaşlarının taziyelerini kabul etti...
TAM TAKIM TRABZON'DA
THY'ye ait özel uçakla Trabzon Hava Limanı'na gelen kafilede, kulüp başkanı Orman'ın yanı sıra İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bazı yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı teknik heyeti ve futbolcular yer aldı. Orman ile beraberindeler, Trabzonspor Kulübü'ne ait otobüs ile hava limanından ayrıldı. Ardından Trabzosporlu yöneticilerin kafile için düzenlediği öğle yemeğine geçildi. Trabzonspor'un ve milli takımın eski teknik direktörü Şenol Güneş de siyah - beyazlı takımın uçağıyla Trabzon'a geldi. Siyah - beyazlıları havalimanında Trabzonspor As başkanı Ali Kemal Başaran karşıladı. Takım arkadaşlarını yalnız bırakmamak için kente gelen siyah-beyazlı futbolcuların, oldukça üzgün olduğu gözlendi. Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in cenazesi, Trabzon İskenderpaşa Camisi'nde bugün ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Dün hayatını kaybeden Melek Zengin, kanser hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...