Trabzonspor transferinin son gününde bombaları patlattı

Düzenleyen:
Trabzonspor transferinin son gününde bombaları patlattı

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer Hubocan’dan sonra Milanlı Jose Sosa ve eski gözdesi Volkan Şen’i de kadrosuna katıp büyük sükse yaptı

Bu sezon 50. yılında şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor uzun süredir yürüttüğü Jose Sosa transferinde de mutlu sona ulaştı ve Milanlı oyuncuyu Trabzon’a getirdi. Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen ve terör olaylarını bahane ederek İtalya’nın yolunu tutan Arjantinli oyuncu, Milan Kulübü’nün de ikna olmasıyla yeniden Türkiye’ye dönmüş oldu. Sosa Trabzonspor’a kulübün Finansal Fair Play sıkıntısından dolayı şimdilik satın alma opsiyonlu 4 aylık kiralık olarak imza atacak. FFP sınırlaması Aralık 2017’de kalktıktan sonra futbolcuyla Milan’a bonservis ücreti ödenerek ara transferde yeni sözleşme yapılacak. 
> 800 bin avroya Volkan Şen 
Trabzonspor’un ikinci sürpriz transferi ise Volkan Şen oldu. Yurt dışına gitme isteğinde olan ve bu yüzden Fenerbahçe’yle bağlarını koparan tecrübeli oyuncu da eski kulübüne döndü. Fenerbahçe’den yıllık 2.5 milyon avro kazanan Volkan Şen’in Trabzonspor’dan 800 bin avro alacağı belirtildi. Volkan Şen, Trabzonspor’da forma giydiği dönemde Rizespor’la oynanan Süper Lig maçında kendisine tribünden gösterilen tepkiler üzerine gözyaşları içinde sahayı terk etmişti. Yeni bir sayfa açan futbolcunun bordo-mavili kulübe 2 yıllık imza attığı belirtildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...