Trabzonspor transferde aldı, çok verdi

Trabzonspor transferde aldı, çok verdi

SPOR Haberleri

Berat, Bakasetas ve Yunus’u alan bordo mavililer, 4’ü yabancı 16 isimle yolları ayırdı. Bunların 11’i kiralık.

Hareketli bir ara transfer dönemiydi Trabzonspor adına. Gelen az ama giden çok oldu. Ağaoğlu yönetimi, ara transfer döneminde kadrosuna 3 futbolcu dâhil ederken, 16 futbolcuyu kiralık olarak veya bonservisleriyle birlikte yolladı. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket eden yönetimin Berat Özdemir, Bakasetas ve Yunus Mallı takviyeleri camiayı mutlu etti. Mallı bedava alınırken Berat ve Bakasetas için toplam 5,5 milyon avro bonservis bedeli ödendi.

Parmak üç hafta yok
Özellikle A Takım kadrosunda forma şansı bulunan Campi, Pereira, Plaza, Bilal Başacıkoğlu ile yollar ayırırken Ahmet Canbaz, Fousseini Diabate ise kiralık gönderildi. Gelecek vadeden ancak fazla şans bulamayan gençler ise tecrübe kazanmaları adına farklı takımlara kiralık verildi. Ağaoğlu yönetimi, gönderdiği oyuncuların yıllık maliyetlerden kurtuldu. Öte yandan Beşiktaş maçında sakatlanan Abdülkadir Parmak'ın üç hafta sahalardan uzak kalacağı  öğrenildi.

Trabzonspor transferde aldı, çok verdi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...