Trabzonspor şampiyonluğu böyle kutlayacak... 61 pare top atışı

Trabzonspor şampiyonluğu böyle kutlayacak... 61 pare top atışı

SPOR Haberleri

Başkan Ağaoğlu, tüm Türkiye'nin alkışı ile bu başarıyı elde ettiklerini belirtirken "Coşku, heyecan, üzüntüye dönüşmesin" dedi, kurşun sıkılmamasını istedi.

Trabzonspor için beklenen an geldi, çattı. Ligi kasıp kavuran Trabzonspor, bu akşam şampiyonluk için sahada… Bordo mavililere, Antalyaspor karşısında 1 puan yetecek ve bu durumda şampiyonluk hasreti sona erecek… Trabzonspor ipi göğüslerse bitime üç hafta kala Fenerbahçe’nin ‘en erken şampiyon’ rekorunu egale edecek. Bütün bir şehir nefesini tuttu bu maçı bekliyor. Taraftarlar günler öncesinden şampiyonluk coşkusunu yaşamak için Trabzon’a akın etti.

ÇOK FARKLI OLACAK

Başkan Ahmet Ağaoğlu da önemli mesajlar verdi. Şampiyonlukta kurşun sıkılmamasını isteyen bordo mavililerin patronu "Taraftarlarımızdan özellikle bir ricam var, coşku, heyecan, üzüntüye ve gözyaşına dönüşmesin" dedi. Ağaoğlu "Trabzon-spor'da şampiyonluğun coşkusu tabii diğer illere, diğer takımların şampiyonluğundan biraz daha farklı oluyor. Bana göre de çok farklı olacak. Şampiyonluğumuzu 61 pare top atışıyla, 3 ayrı yerden havai fişek gösterisi ile kutlayacağız" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...