Trabzonspor rakiplerini mercek altına aldı

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor rakiplerini mercek altına aldı

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay 10'a yakın maç kaseti izledi, Avrupa'da Legia Varşova, ligde ise Sivasspor maçlarını mercek altına aldı.

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 10'a yakın maç kaseti izledi, Avrupa'da Legia Varşova, ligde ise Sivasspor maçlarını mercek altına aldı. nbsp;Lige milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından oynayacakları Sivasspor ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Legia Varşova müsabakalarını göz önüne alan Mustafa Akçay, kayıp yaşamamak için 4 gün içinde rakiplerini analiz etti. Rakiplerinin maç kasedini izleyen Mustafa Akçay, takımındaki eksikliklerini de gözden geçirdi. Akçay'ın ara transfer için başta forvet mevkii olmak üzere en az üç mevkiye takviye isteyebileceği öğrenildi. nbsp;Bu arada Mustafa Akçay'ın ilerleyen haftalarda Yusuf'un yanı sıra 1461 Trabzon'dan gelen diğer oyuncular Abdülkadir, Caner ve Kadir'e daha çok şans tanıyabileceği belirtildi. nbsp;Mustafa Akçay, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında yararlanamadığı Arjantinli Colman'ın Sivasspor ve Legia Varşova ile oynayacakları maça yetiştirilmesini istedi. Trabzonspor sağlık ekibinin de Arjantinli futbolcunun yetiştirilmesi için yoğun çaba harcadığı bildirildi. Colman'ın iyileşmesi durumunda orta sahada Colman–Zokora ikilisini görevlendirmeyi planlayan Mustafa Akçay, "Sana ihtiyacımız var. Tecrübenden faydalanmalıyız" diyerek Arjantinli oyuncuyu motive etti.
MALOUDA'YA ÖZEL İZİN
Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Sivasspor maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla sürdürdü. Teknik direktör Akçay yönetiminde yapılan bu sabahki antrenmana pazartesi gününe kadar izinli olan Malouda ve Emre Güral ile birlikte milli takım kamplarında bulunan Onur, Aykut Demir, Olcan, Yusuf, Janko, Adrian, Sol Bamba ve Zokora katılmadı. Sakatlıkları bulunan Soner ve Colman ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Bordo mavililer antrenmanda koşunun ardından kuvvet çalışması gerçekleştirdi.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...