Trabzonspor paramparça

Trabzonspor paramparça

SPOR Haberleri

Ev sahibi Fernando ve Wright’ın (pen.) golleriyle iki farklı öne geçti. Bardhi’nin iki golüyle beraberliği yakalayan Fırtına’nın iki topu da direkten döndü. Gökdeniz (2) ve Wright’ın golleri son şampiyonu nakavt etti. Trabzonspor bu sezon Süper Kupa ve ligde hiç gol yememişti.

Ö. ÇETİN ENGİN

Abdullah Avcı nemli bir Antalya gecesinde, Kopenhag yorgunu takımında Abdülkadir Ömür, Siopis ve Danimarka’da dökülen Kouassi’yi kulübeye çekti. Karadeniz ekibinde iki pırpır ismin orta sahadaki yokluğu iki numaralı bölgede belirgin bir Antalya üstünlüğünü getirdi. Nuri Şahin’in takımı ilk yarıda sol kanatta Adriano-Larsson-Güray üçgenlerini çok iyi kurdu. Ndao’nun diğer kanatta defans arkasına sarkmaları da bordo mavili savunmanın sık sık dengesini bozdu.

BARDRI FAKTÖRÜ

Rakip atakları karşılamada bir takımın defansif dengesi sık sık bozulursa hataları bekleyin. İlk golde Doğucan’la başlayan Denswil’le sonlanan hatalar serisinde Fernando on sekiz dışından usta işi bir vuruşla tabelayı değiştirdi. Antalya sonrasında da dikine saldırılarıyla Fırtına’yı çok zorladı. Bir hata da Vitor’dan gelince penaltıdan fark ikiye çıktı. Ömür’le Bardhi’yi sahaya süren Avcı orta sahasını biraz olsun toparladı. Bardhi aslında kötü sayılacak bir vuruşla skoru 2-1’e getirdi.

GÖKDENİZ BOMBOŞ

Abdullah Hoca ikinci yarıya yeni stoper Bartra’yla başladı. Bardhi on sekiz dışından rakibine attığı feyki ve ardından yaptığı usta işi vuruşuyla tabelayı eşitledi, ne derece faydalı bir transfer olduğunu gösterdi. Fakat bordo mavili takım maç boyunca Antalya ataklarını karşılarken kademe sıkıntıları çekti. Öyle ki Gökdeniz ilk golünde bomboştu. Pası veren Wright’ın başında ise dört Trabzonlu vardı. Şuursuzca yüklenen son şampiyonu yine Gökdeniz ve Wright’ın golleri nakavt etti: 5-2.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...