Trabzonspor Napoli mücadelesinde ilk yarı sona erdi! İşte skor

Trabzonspor Napoli mücadelesinde ilk yarı sona erdi! İşte skor

SPOR Haberleri

Trabzonspor Napoli açında ilk yarı sona erdi. Bordo mavili ekip ilk yarıya kötü başladı. Napoli'nin ilk yarıda 3 golü var, işte detaylı bilgiler..

Trabzonspor Napoli açında ilk yarı sona erdi. Bordo mavili ekip ilk yarıya kötü başladı. Napoli'nin ilk yarıda 3 golü var, işte detaylı bilgiler..Maçın hakemi ilk yarının sonuna uzatma eklemedi ve ilk yarı sona erdi.


45'Bu kez sağ kanattan gelişen atağımızda Fatih'in ceza alanına ortasında kaleci Andujar topu kontrol etti.


44'Bir başka atağımızda Özer'in ceza alanı dışından kaleye şutunda top yandan az farkla dışarıya gitti.


42'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunmamız topu karşıladı.


41'Kullanılan serbest vuruşta Gabbiadini'nin doğrudan kaleye vuruşunda Hakan topu kornere çeldi.


40'Gelişen Napoli atağında Hiaguain, ceza alanına yakın bir bölgeden kaleyi karşıdan gören bir noktada Aykut'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Aykut Demir sarı kart gördü.


39'Bir başka atağımızda Soner'inin uzak mesafeden kaleye şutunda top kaleci Andujar'da kaldı.


38'Aynı kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Özer'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.


37'Gelişen atağımızda ceza alanı dışı sağ çaprazında topla buluşan Özer'in kaleye sert şutunda top savunmadan sekip kornere gitti.


36'Orta alanda topla buluşan Mertens, Fatih Atik'in sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Fatih, sarı kart gördü.


35'Sağ kanttan kullanılan köşe vuruşunda Mertens'in ceza alanına ortasında savunmamız topu karşıladı. Ardından Ghoulam topu kaleye göndermek istedi ama top kaleyi bulmadı.


34'Sol kanattan gelişen Napoli atağında ceza alanına yerden gönderilen topa Gargano, dar açıdan vuruşunu yaptı ama savunmamızdan seken top kornere gitti.


33'Gonzalo Higuain, gole çok yaklaştı. Ceza alanımıza yakın bir noktada topla buluşan Higuain, tam 3 rakibinden sıyrılıp ceza alanına girip vuruşunu yaptı ama direk gole izin vermedi. Bu kez şans yanımızdaydı.


32'Napoli'li oyuncular kendi yarı alanlarında pas yapıyor... Tempo iyice düştü...


31'Etkili gelişen Napoli atağında Gabbiadini, ceza alanına girdi ama Aykut topu bırakmadı.


30'Orta yuvarlakta topla buluşan Erkan'ın rakip savunma arkasına koşu yapan Cardozo'ya yüksek pasında top savunmada kaldı.


29'Oyunun hakimiyeti tamamen Napoli'de. Kendi yarı alanımıza çekilmiş durumdayız.


28'Farkın da açılmasıyla oyuncularımız psikolojik olarak oyundan düşmüş durumda. Napoli'nin iyi oyunu devam ediyor.


27'Maalesef 3. kez top ağlarımızda... Sağ kanatta topla buluşan Gargano'nun ceza alanındaki Gabbiadini'ye pasında Gabbiadini, topu çok iyi kontrol edip tek vuruşla Hakan'ı karşı karşıya pozisyonda mağlup etti ve farkı 3'e çıkardı.


27'GOL! Manolo Gabbiadini


25'Sol kanattan gelişen atağımızda Erkan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.


24'Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada yerden seken top dışarıya gitti.


23'Gelişen Napoli atağında ceza alanımıza yakın bir noktada hafif sol kanatta topla buluşan De Guzman, Özer'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.


22'Sol kanattan gelişen atağımızda İshak, iki rakibinin arasından sıyrılmaya çalıştı ama başarılı olamadı.


21'Trabzonsporlu taraftarlar skorun 2-0 olmasına rağmen desteklerini sürdürüyor.


20'Orta alanda topla buluşan Gabbiadini, sol çaprazdan ceza alanına kadar gidip kale sahasına yerden pasını bıraktı ve arka direk yakınındaki Higuain topu ağlarla buluşturdu.


20'GOL! Gonzalo Higuain


nbsp;En güzel spor videoları burada... Bu sitenin müptelası olacaksınız. Birbirinden güzel videolar sadece bir tık ötede....


18'Yine sol kanattan geldik. İshak'ın ceza alanına ortasında kaleci Andujar, topu çok rahat bir şekilde kontrol etti.


17'Son bölümde topla daha fazla oynamaya başladık...


16'Sol kanattan gelişen atağımızda İshak'ın pasında topla buluşan Erkan, iki rakibinden harika sıyrıldı ama bir diğer çalım denemesinde başarılı olamadı.


15'Yarı alanımızda kaptırdığımız top sonrasında De Guzman araya girip pasını Higuain'e verdi ama Higuain'in şutu savunmamıza takıldı.


14'Yavaş yavaş oyundaki dengeyi kurmaya başladık. Haydi fırtına, haydi çocuklar...


13'Kullandığımız serbest vuruşta Özer'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Ardından İshak topa sert vurdu ama top üstten dışarıya gitti.


12'Trabzonspor'da Erkan, topla buluşup sol kanattan içeriye doğru hareketlenirken Higuain'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.


11'Yarı alanımızda gerçekleşen ikili mücadelede Higuain, İshak'a çok sert bir müdahalede bulundu ve hakem Higuain'i uyardı.


10'Bu kez ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Cardozo, Gökhan'dan sıyrılmak isterken yine yerde kaldı ama hakem yine oyunu devam ettirdi.


9'Rakip ceza alanına yakın bir noktada hafif sağ kanatta Medjani'nin pasında topla buluşan Cardozo, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ama hakem oyunu devam ettirdi.


8'Maça maalesef isteğimiz gibi başlayamadık. Napoli bu dakikaya kadar istediklerini sahaya yansıtabilmiş durumda.


7'Gelişen atağımızda sağ kanatta topla buluşan Özer'in ceza alanına sert ortasında savunma topu karşıladı.


6'Maalesef top ağlarımızda... Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Koulibaly'nin dokunduğu top Hakan'dan sekti ama ikinci pozisyonda Henrique'nin kafa vuruşunda top ağlarla buluştu.


6'GOL! Henrique


5'Sol kanattan gelişen Napoli atağında De Guzman'ın pasında topla buluşan Mertens'in ceza alanına ortasında Aykut'un müdahale ettiği top kornere gitti.


4'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmamızın karşıladığı top sonrasında atak devam etti ve ceza alanımız içinde tam bir karambol oluştu ama Fatih son olarak topu uzaklaştırmayı başardı.


3'Bu kez etkili gelişen Napoli atağında Higuain'in ceza yayından şutunda top Bosingwa'dan sekip kornere gitti.


2'Sağ kanattan gelişen atağımızda Fatih'in ceza alanına ortasında Albiol topu karşıladı.


1'Mücadele Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı... Haydi Karadeniz Fırtınası...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...