Trabzonspor maçına tam kadro hazırlanan Hamzaoğlu'nun kafası karışık

Trabzonspor maçına tam kadro hazırlanan Hamzaoğlu'nun kafası karışık

SPOR Haberleri

Melo ve Semih'in iyileşmesine rağmen iki oyuncunun maç eksiği genç hocayı düşündürüyor. Sneijder ve Burak ise Trabzon'da 11'de sahaya çıkacak

Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor'u eleyerek yarı finale kalan Galatasaray'da gündem Trabzonspor maçı.Şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek mücadele öncesi Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder'in sakatlıkları düzelmesi yüzleri güldürdü. Sol arka adalesinde gerilme olan Hollandalı oyuncu, tedavisini tamamlayıp takımla çalışmalara başladı. Sneijder'in test sonuçları olumlu çıktı ve oynayabilecek duruma geldi. Hollanda ile oynanan milli maçta sakatlanan Burak Yılmaz ise lige verilen arada tedavisini tamamladı. Bir süredir takımla çalışan Burak'ın adalesindeki problem de geçti. Trabzonspor maçına özel olarak hazırlanan golcü futbolcu, sarı-kırmızılıların hücum silahı olarak ilk 11'deki yerini alacak.
Kararı maç günü verecek
Türkiye Kupası'ndaki Manisaspor karşılaşmasıyla sahalara dönen Felipe Melo ve Semih Kaya'nın ise maç eksiğinin olması nedeniyle Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nu düşündürüyor. Bel fıtığı ameliyatı olan Melo, tahmin edilenden daha erken sahalara dönmüş ve Manisa maçında oynamak için Hamzaoğlu'na ısrar etmişti. Brezilyalı yıldızın fiziksel olarak Trabzonspor maçının temposunu kaldıramayacağı konusunda kararsız kalan Hamzaoğlu, Hamit-Melo tercihine maç günü karar verecek. Semih Kaya'ya dönüşüyle savunmada alternatifleri çoğalan başarılı hocanın, genç oyuncu konusunda da net kararını veremedi. Hamzaoğlu'nun Chedjou-Hakan Balta ikilisinden vazgeçmesi beklenmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...