Trabzonspor maçı öncesi sürpriz!

Trabzonspor maçı öncesi sürpriz!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin teknik patron Ersun Yanal, kadroya sakatlığı bulunan Egemen'i de aldı.

Başkan Aziz Yıldırım, oyuncuları Samandıra Can Bartu Tesileri'nden tek tek uğurlayarak Trabzon'a gönderdi. Sabah antrenmanında yer almayan ve tedavi olan Egemen'in maç günü kendini iyi hissetmesi halinde 18 kişilik kadroya alınacağı öğrenildi. Sarı lacivertlilerde uzun bir aradan sonra Kamerunlu Pierre Webo da kadroya alındı. Kamerunlu futbolcu 18 kişilik maç kadrosunda da yer alabilecek. Yanal, genellikle oyuncular hafif sakat olsa bile kadroya almama geleneğini böylece Egemen ile bozmuş oldu. Milli futbolcunun durumu yarın netleşecek.


İşte Fenerbahçe'nin 18 kişilik kadrosu:
Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topuz, Samuel Holmen, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Salih Uçan, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Pierre Webo.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...