Trabzonspor Lazio maçı ilk 11'leri belli oldu

Trabzonspor Lazio maçı ilk 11'leri belli oldu

SPOR Haberleri

Trabzonspor, bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde İtalya'nın Lazio takımını konuk ediyor.

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, J Grubu'ndaki 2. maçında Lazio ile karşılaşıyor. Avni Aker'deki mücadeleyi kazanıp galibiyet serisine devam etmek isteyen bordo mavili ekip, Avrupa'daki çıkışını taçlandırmak amacında. Gruptaki ilk maçında Apollon'u 2-1 yenen temsilcimiz, Lazio'yu yenerse zirvenin tek başına sahip olacak ve gruptan çıkma yolunda çok önemli bir avantaj elde edecek. nbsp;Zorlu karşılaşma öncesi Trabzonspor'da kadro dışı kalan Volkan ve Batuhan'ın yanısıra Soner de sakatlığı nedeniyle sahada olamayacak. Konuk takımda ise Klose, Biava, Radu ve Konko sakat. Lazio, J Grubu'ndaki ilk maçında Legia Varşova'yı 1-0 yenmişti. Avrupa'da en son 23 şubat 2012'de PSV Eindhoven'e 4-1 yenilen ve o tarihten sonra 586 gündür mağlubiyet görmeyen bordo-mavili takım, yoluna kayıpsız devam etmeye çalışacak. Bu sezon Avrupa Ligi'nde oynadığı 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Trabzonspor, gol bölgesinde Henrique, Adrian ve Malouda'ya güveniyor. Henrique 7, Adrian ve Malouda 2'şer gol atarak Karadeniz ekibinin bu sezon Avrupa'daki 15 golünün 11'ini kaydettiler. Trabzonspor, Lazio ile 19 yıl sonra Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak. Bordo-mavililer, 1994-1995 sezonunda UEFA Kupası 3. turunda karşılaştığı Lazio'ya iki maçta da 2-1 yenilerek elenmişti. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bu akşam saat 20.00'de başlayacak maçı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Hansson yönetecek.

İŞTE İLK 11'LER
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Olcan, Zokora, Colman, Yusuf, Adria, Malouda, Henrique

LAZİO: Marchetti, Cavanda, Ciani, Cana, Lulic, Onazi, Candreva, Hernandes, Ederson, Floccari, Ledesma

TRABZONSPOR ÇUBUKLU FORMA GİYECEK
Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre bordo mavili temsilcimiz, Lazio ile oynayacağı maçta çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kaleci ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...