Trabzonspor kupada Ankara Ankaragücü'ne konuk olacak

- Güncelleme:
Trabzonspor kupada Ankara Ankaragücü'ne konuk olacak

SPOR Haberleri

Lig yarışından kopan bordo mavililer, çeyrek final maçını kazanıp tur atarak Avrupa ümidini sürdürmek amacında

Ve kupa mesaisi bugün başlıyor. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Trabzonspor, Ankaragücü’ne misafir olacak. Lig yarışından erken kopan son şampiyonun umudu, kupayı alıp UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne kalmak. Tek maç üzerinden oynanacak mücadeleyi bordo mavililer kazanmak zorunda. Aksi takdirde sezon erken bitmiş olacak. Eğer tur atlanırsa yarı finaldeki rakip Galatasaray-Başakşehir eşleşmesinin galibi olacak. 

DIŞARIDA GÜLEMİYOR

Dış sahadaki son galibiyetini 18 Ocak’ta Ümraniye karşısında alan Fırtına bu şanssızlığını da kırmak amacında. Daha önce 9 defa kazandığı kupayı bir daha müzesine götürmek isteyen Karadeniz ekibi hedefine ulaşırsa UEFA Konferans Ligi biletini de cebine koyacak. Trabzonspor’da Dorukhan Toköz, Naci Ünüvar ve Serkan Asan’ın sakatlıkları bulunuyor. Takımla çalışmalara başlayan Trezeguet’nin durumu ise belirsiz. 

HUGO’YA VEDA

Trabzonspor’un stoperi Vitor Hugo Brezilya’nın Bahia takımına transfer oldu. Asbaşkan Zeyyat Kafkas, sambacıya hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Bordo mavililer, 1 milyon 800 bin avro bonservis bedeli elde edecek.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...