Trabzonspor Kulübü başkanını seçiyor

Düzenleyen:
Trabzonspor Kulübü başkanını seçiyor

SPOR Haberleri

Kongre öncesi kahvaltıda bir araya gelen başkan adayları İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta camiaya birlik mesajı verdi


Trabzonspor'da seçim heyecanı yaşanıyor. Bugün başlayacak ve iki gün sürecek olağan genel kurulda bordo-mavili kulüp 16. başkanını seçecek. Genel kurulda ilk gün yönetim kurulunun idari ve mali raporları okunduktan sonra ibrası oylanacak. İkinci gün ise başkan adaylarının konuşmasının ardından oy verme işlemi başlayacak ve saat 17.00'ye kadar sürecek. Başkanlığa aday olan üç isim İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta dün kahvaltıda bir araya gelip birlik mesajları verdi. Buluşmaya ev sahipliği yapan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve organizasyonu sağlayan Şükrü Kuleyn ilk olarak başkan adayları Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu'nu idari binada karşıladı. Daha sonra tesislerin içinde bulunan restorana geçen başkan adayları burada kahvaltı yaptı.
Bayrağı yukarı taşıyacağız
Kahvaltıda ilk olarak konuşan Hacıosmanoğlu, "Bizim derdimiz Trabzonspor. Sevdamız Trabzonspor. Bizim koltuk sevdamız yok, tek istediğimiz Trabzonspor'un başarılı olması. Trabzonspor'u hangi başkan adayı özlenen başarılara götürecekse Allah ona nasip etsin. Kongrenin dostluk havasında geçmesini diliyorum. Kongre bittikten sonra da pazartesi günü üçümüz birlikte Trabzonspor'un maçını seyredelim" dedi. Başkan adaylarından Muharrem Usta, Trabzon'un futbolun başkenti olduğunu ifade ederken, "Trabzonspor bu, medeniyet, dostluk bu mesajını vermemiz gerek. Kim kazanırsa kazansın yine Trabzonspor için var olacağız" derken; Hekimoğlu da, "Üç adayın bir araya gelmesi camianın özlediği bir tabloydu. Trabzonspor'un bayrağını el ele hep beraber yukarı taşıyacağız" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...