Trabzonspor, Kukesi karşısında avantaj arıyor

/ Kaynak: CHA
Trabzonspor, Kukesi karşısında avantaj arıyor

SPOR Haberleri  / CHA

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor, Arnavutluk takımı Kukesi karşısında avantajlı skor arıyor.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor, Arnavutluk takımı Kukesi karşısında avantajlı skor arıyor.Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Beşiktaş'a mağlup olan Bordo-mavili takım, Tiran'daki maçı kazanarak hem kendi sahasındaki rövanş maçı öncesinde avantaj yakalamak hem de moral bulmak istiyor. Zorlu karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Beşiktaş maçında ilk onbirde forma şansı verdiği Alanziho'yu yedek bıraktı. Yine Beşiktaş maçında görev yapan fakat sakatlığı bulunan Malouda ve cezalı Colman bu maçta görev yapamıyor.
TARAFTAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI
Zorlu karşılaşma öncesinde Trabzonsporlu taraftarlar da takımlarını Tiran'da yalnız bırakmadı. Bu arada maçlarını Kukesi yerine Tiran'da oynamak zorunda kalan konuk takımın taraftarları da kendilerini ayrılan tribünü tamamen doldurdu.



SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...