Trabzonspor kondisyon çalıştı

/ Kaynak: AA
Trabzonspor kondisyon çalıştı

SPOR Haberleri  / AA

Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, çalışmalarını Milli takımlarına giden oyuncularından yoksun olarak sürdürdü.

Trabzonspor, ligin dördüncü haftasında sahasında Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynadığı hazırlık maçının ardından 1 günü izinli geçiren bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanarak, antrenman yaptı. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı süren Giray Kaçar ile mili takım kamplarında bulunan Adrian, Janko, Yusuf Erdoğan, Aykut Demir ve Onur Recep katılmadı. Akçay'ın futbolcularla kısa bir süre konuşma yapmasından sonra başlayan antrenmanda kondisyona yönelik çalışma gerçekleştirildi. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. Trabzonspor, ECA'da tam yetkili üye oldu. Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bordo-mavili ekibin, Avrupa Kulüple Birliği'nin (ECA), 9-10 Eylül 2013 tarihlerinde İsviçre'nin Cenevre kentinde gerçekleştirdiği genel kurul sonrasında bağlı üyelikten, tam yetkili üyeliğe yükseldiği bildirildi. nbsp;Karadeniz ekibini, hukuk direktörü Anıl Gürsoy Artan'ın genel kurulda temsil ettiği belirtildi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...