Trabzonspor, Kayserispor'u 2-1 mağlup etti

Trabzonspor, Kayserispor'u 2-1 mağlup etti

SPOR Haberleri

Trabzonspor, iki hafta önce Galatasaray’a üç gol atan Kayserispor’u evinde devirmeyi başardı. Bakasetas’ın bazukasına Emrah Başsan şık kafa golüyle cevap verdi. Kazanılan penaltıyı da gole çeviren Yunan oyuncu galibiyeti getirdi

UĞUR AKTAN

Uzun bir süredir hasret olduğu şampiyonluğa bu sezon ulaşmak isteyen ve lige oldukça iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, millî maç arası öncesinde deplasmanda konuk olduğu Kayserispor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Günün yıldızı ise bordo mavili takıma transferinden bu yana oldukça büyük bir katkı veren ve Kayseri’de iki gole imza atan Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas’tı.

Trabzonspor, Kayserispor'u 2-1 mağlup etti
Trabzonspor, Kayserispor'u 2-1 mağlup etti

Emrah’tan güzel gol
Maça hızlı başlayan Trabzonspor, 12’de Bakasetas’ın yaklaşık 30 metreden çıkardığı şutla öne geçti: 1-0. Öne geçtikten sonra farkı artırmak için önemli fırsatlar bulan Abdullah Avcı’nın takımında Danimarkalı golcü Cornelius direğe takıldı. İlk yarının son bölümünde yüklenen Kayserispor, 41’de Onur’un ortasına hareketlenen Emrah Başsan uçarak vurduğu kafayla ile skoru dengeledi: 1-1.

Heyecan fırtınası
Maçta ikinci yarı da oldukça hareketli geçerken, 57’de Cornelius ile girdiği ikili mücadelede topa elle müdahale eden Uğur Demirok penaltıya sebep oldu. Topun başına geçen Bakasetas takımını bir kere daha öne geçirdi: 2-1. Djaniny 77’de Abdülkadir Ömür’den aldığı pasla kaleciyle karşı karşıya kalsa da vuruşunda kaleci Lung gole izin vermedi. 89’da Gavranovic yakın altıpastan çerçeveyi bulamayınca, nefesleri kesen 90 dakikada kazanan Trabzonspor oldu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...