Trabzonspor kafilesi Hatay'da, Yusuf Yazıcı yarınki maçta ilk 11'de

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor kafilesi Hatay'da, Yusuf Yazıcı yarınki maçta ilk 11'de

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda yarın Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak Trabzonspor, Hatay'a gitti. Bordo-Mavili kafileyi bir grup taraftar karşıladı. Özellikle Yusuf Yazıcı'ya büyük ilgi vardı. Son iki maçta kendine gelen yıldız futbolcu, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından Hatayspor maçında da ilk 11'de başlatılacak.

Trabzonspor yarın Hatayspor deplasmanında Süper Lig'deki galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor.

Bordo-mavililer, Hatayspor maçının hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki antrenmanla tamamladı ve akşam saatlerinde Hatay'a vardı.

Yeni Hatay Stadı'nda yarın saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

VİSCA, DORUKHAN, HAMSİK YOK

Sakatlıkları bulunan Edin Visca, Dorukhan Toköz ile Marek Hamsik'in yer almadığı kafile isimler bulunuyor.

Kafilede, Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Kağan Moradaoğlu, Bruno Peres, Jens Stryger Larsen, Eren Elmalı, Vitor Hugo, Marc Bartra, Hüseyin Türkmen, Stefano Denswil, Siopis, Doğucan Haspolat, Enis Bardhi, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Yusuf Yazıcı, Lahtimi, Trezeguet, Djaniny Semedo, Umut Bozok, Maxi Gomez ve Naci Ünüvar yer aldı.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1618961870102368258

Trabzonspor kafilesi Hatay'da, Yusuf Yazıcı yarınki maçta ilk 11'de

SLOVAK YILDIZ BİRKAÇ MAÇ KAÇIRACAK

Trabzonspor'a Marek Hamsik'ten kötü haber geldi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımımızın bugün yapılan antrenmanı esnasında sağ baldır bölgesinde ağrı hisseden futbolcumuz Marek Hamšík, Atakaş Hatayspor maçı kamp kadrosundan çıkarılmıştır. Futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır." ifadeleri yer aldı.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 22 maçta süre alan Marek Hamsik, 2 gol ve 1 asist kaydetti. Bordo Mavili ekibe 2021-22 sezonunda transfer olan tecrübeli oyuncu, Trabzonspor formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...