Trabzonspor, 'Juventus ile şanslar eşit'

Trabzonspor, 'Juventus ile şanslar eşit'

SPOR Haberleri

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Juventus ile tur şanslarının eşit olduğunu söyledi

Yakup Aslan, Portekiz'in Lizbon kentinde gerçekleştirilen kura çekiminde İtalya'nın güçlü takımlarından Juventus ile eşleşmeleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, 4-5 takım arasında çekebilecekleri en zor takım ile rakip olduklarını belirtti. Ancak zoru başarmanın çok daha büyük bir başarı olacağına işaret eden Aslan, "Bu turda karşılaşabileceğimiz en zor takımlardan birisi rakibimiz oldu. Ancak biz de kendimizi küçük görmüyoruz. Oyuncu kalitemizi de hesaba katarak hocamız Mustafa Akçay çok iyi taktikler uyguluyor. Turu geçme konusunda şanslarımızın eşit olduğunu düşünüyorum." dedi. Ara transfer döneminde yapacakları takviyelerle daha da güçleneceklerin anlatan Aslan, "Fakat bu durumda şöyle bir dezavantajımız da var; çok iyi oyuncular kendi takımlarında ya Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi'nde forma giydikleri için onları alsanız da oynatamıyorsunuz. Bu da takımların devre arası transferlerinde işlerini zorlaştırıyor. Belki sakatlıklar ya da başka nedenlerden dolayı forma giyememiş oyuncular düşünülebilir. Direkt oynatabileceğimiz kaliteli oyuncular olursa daha iyi olur. Tercih yaparken bunları dikkate alacağız. Yapacağımız takviyelerle Juventus maçına çak daha iyi bir ekip olarak çıkacağız." ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...