Trabzonspor İtalya yolcusu

Trabzonspor İtalya yolcusu

SPOR Haberleri

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 12 Aralık'ta deplasmanda Lazio ile yapacağı maç için yarın İtalya'ya gidecek.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 12 Aralık Perşembe deplasmanda Lazio ile yapacağı maç için yarın İtalya'ya gidecek. nbsp;Basın mensupları, taraftarlar ve yöneticilerin de yer aldığı uçakla İtalya'ya gidecek bordo-mavili takım, maçın oynanacağı başkent Roma'da kampa girecek. nbsp;Grupta son maçlar öncesi 13 puanla lider durumda bulunan Trabzonspor, 11 puanla ikinci sıradaki Lazio karşısında liderliğini korumaya çalışacak. nbsp;Bu akşam saatlerinde basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarının Trabzon bölümünü tamamlayacak Karadeniz ekibinde, sakatlığı nedeniyle Kadir Keleş'in yer almayacağı öğrenildi. Apollon Limassol maçında kart gören Zokora da forma giyemeyecek. nbsp;Gaziantepspor maçında sakatlanan ve sağ ayak bileğinde ikinci derece bağ yaralanması tespit edilen oyuncunun tedbir amaçlı olarak Lazio maçında forma giyemeyeceği belirtildi. nbsp;Ligin 10. haftasında Elazığspor ile oynanılan maçta sakatlanan Yusuf Erdoğan'ın da tamamen düzeldiği ve kafileyle İtalya'ya gideceği öğrenildi.
Antrenman ve basın programı
Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay ve bir oyuncunun katılacağı basın toplantısının yarın yerel saatle 20.00'de maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı'nda yapılacağı belirtildi. nbsp;Bordo-mavili takımın son antrenmanının da aynı statta 20.30'da başlayacağı ve antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümünün basın mensuplarına açık olacağı bildirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...