Trabzonspor, Hatay'da Brezilyalı savunmacısıyla güldü

Trabzonspor, Hatay'da Brezilyalı savunmacısıyla güldü

SPOR Haberleri

Topu ve oyunu rakibe veren bordo mavililer, duran topta (korner) golü buldu ve üç altın puanın sahibi oldu. Hatay evinde ilk yenilgisini tadarken Abdullah Avcı altı maçta dört galibiyet iki beraberlik aldı

UĞUR AKTAN

Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından ligde mağlubiyet yüzü görmeyen ve çıkışa geçen Trabzonspor, bordo mavili camianın Özkan Sümer'i kaybetmenin acısını yaşadığı günde teselliyi Hatayspor galibiyetinde buldu: 1-0. Ligde henüz iç sahada maç kaybetmeyen Hatayspor karşısında temkinli bir oyun ortaya koyan Trabzonspor'a galibiyeti getiren gol son haftaların formda ismi Vitor Hugo'dan geldi. Pozisyon açısından oldukça kısır bir oyuna sahne olan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştı.

Kafayı kullandı
50'de Uğurcan'ın elinden kaçırdığı topu iyi takip eden Diouf kaleyi yokladı ama hatasını telafi eden Uğurcan golü önledi. Skordaki dengeyi bozan gol ise 74'te geldi. Sol kanattan Baker'ın kullandığı köşe atışını iyi takip eden Hugo kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 1-0. Son bölümde baskısını artıran Hatayspor önemli bir gol fırsatı yakaladı. 82'de Diouf'un oldukça uygun durumdayken yaptığı kafa vuruşu dışarı çıkınca Trabzonspor zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılan taraf oldu: 1-0. Karadeniz temsilcisi puanını 17 yaptı, Hatayspor 21’de kaldı.

Sezon boyu sürsün!
Golleri sonrası takla atan Vitor Hugo “Brezilya'da oynamaya başladığımdan beri hep aynı sevinci yapıyorum. Sezon boyunca bunu çok defa yapacağımı umuyorum” dedi.

HUGO'DAN İTİRAF:
Oyun yoktu ama ruh vardı

Trabzonspor’u galibiyete taşıyan Vitor Hugo: Tabii ki öncelikle çok mutluyum. Gol attım, takıma yardımcı oldum. Trabzonspor ailesi için acı gündü. Özkan Sümer için kazandık. Saha içinde belki istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ama ruhu ortaya koyduk.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...