Trabzonspor haberleri... Trezeguet'den Nwakaeme sorularında cevap: "Artık iş yapma zamanı"

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Trabzonspor haberleri... Trezeguet'den Nwakaeme sorularında cevap: "Artık iş yapma zamanı"

SPOR Haberleri  / AA

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'nın Kranj kentinde sürdüren bordo-mavili takımda kampa katılan Trezeguet, antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Nwakaeme'nin yerini doldurması beklenen Mısırlı forvet, "4 aylık Başakşehir tecrübesinde de daha önce oynadığım zamanlarda da kendisini yakından takip ediyordum. Çok iyi ve harika bir oyuncu. Gelecekte oynayacağı kulüpte ona da bol şans diliyorum. Umuyorum ben de onun kadar başarılı olabilirim ve takımıma yardımcı olabilirim" dedi.

Mısırlı oyuncu, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarının çok güzel olduğunu ve kendisinin de bütün görüntüleri izlediğini belirterek, "Gerçekten hepsi inanılmaz kutlamalardı. Ben de hepsini izledim. Hatta o görüntüleri izlerken 'Keşke ben de bu harika kulüpte oynayabilsem' diye içimden geçirmiştim. Ama bahsettiğimiz gibi henüz sezon başındayız ve geçmişteki başarılar artık geçmişte kaldı. İnşallah önümüzdeki sezon sonunda artık konuşma faslını ve iş faslını bitirip tekrar buluştuğumuzda bugünü tekrar hatırlayabiliriz. Çünkü artık iş yapma zamanı. Çünkü yeterince anlattık. Artık sahaya çıkıp o taraftara o mutluluğu yaşatabilme zamanı." ifadelerini kullandı.

TREZEGUET İSMİNİN HİKAYESİ

"9 yaşında Mısır'da altyapıda forma giyerken o zamanlar santrfor pozisyonunda oynuyordum. O dönemin ünlü oyuncularından Trezeguet de çok gol atıyordu. Hocamız benim çok gol attığım dönemden sonra takım arkadaşlarıma 'Bakın o da Trezeguet'ye benziyor.' demişti. Çünkü saç traşım da ona benzerdi, onun gibi kesiyordum. Trezeguet ismi öyle kaldı. Bugüne kadar da ismim değişip Trezeguet oldu."

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...