Trabzonspor, Göztepe'yi 1-0'la geçti

Düzenleyen:
Trabzonspor, Göztepe'yi 1-0'la geçti

SPOR Haberleri

Göztepe’yi misafir eden ve önceki maçlarına göre daha baskın görünen, pas yüzdesi daha yüksek olan bordo mavililer, formda oyuncusu Caleb Ekuban’ın takipçiliğiyle sonuca gitti.

UĞUR AKTAN

Üst üste kazandı
Abdullah Avcı yönetiminde oldukça yüksek bir puan ortalamasıyla ligin üst sıralarına tırmanma mücadelesi veren Trabzonspor, sahasında oynadığı maçta Göztepe'yi son haftaların formda ismi Ekuban'ın kaydettiği golle 1-0 mağlup etti. Trabzonspor üst üste ikinci galibiyetini elde ederken, âdeta üç puanı unutan İzmir ekibinin galibiyet hasreti ise bu skorla beş maça çıktı. 

Oyun umut verdi
Abdullah Avcı döneminde genellikle geçiş oyunu oynayan ve rakiplerine topa sahip olma oranı konusunda üstünlük kuramayan Trabzonspor, bu karşılaşmada bu problemi de geride bıraktı. Karadeniz temsilcisi karşılaşmayı yüzde 60 topa sahip olma oranıyla tamamlarken, yüzde 87 ile sezonun en yüksek pas isabeti oranını da yakaladı ve gelecek adına taraftarlarına umut verdi. 

26 puana ulaştı
Üç puanı getiren gol ise 28'de Djaniny'nin sürüklediği atakta, direkten dönen topu iyi takip eden Ekuban'ın son vuruşuyla geldi. İkinci yarıda farkı artırmak için yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen ev sahibi, buna rağmen savunmasında açık vermeyince 90 dakikayı 1-0 önde tamamladı ve 26 puana yükselerek zirve yarışında olacağını gösterdi.

Trabzonspor, Göztepe'yi 1-0'la geçti

ABDULLAH AVCI:
Parça parça gelişiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Her seferinde bir tık daha üstüne koyarak gidiyoruz. Parça parça gelişiyoruz. Bu oyunu geliştirmemiz lazım. Her hafta ne aldığımız puana, ne sıralamaya bakıyorum. Bir sonraki maça daha iyi nasıl hazırlanır, daha iyi nasıl organize oluruz ona bakıyorum.

AHMET AĞAOĞLU:
Gönlünüz ferah olsun

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Transfer konusunda Berat önceden belirlediğimiz bir oyuncuydu. Hem kendisiyle hem kulübüyle anlaştık. 1-2 oyuncu için daha temas hâlindeyiz. Dokuz maçlık süreçte bir tek G.Saray mağlubiyeti var. Sıkıntılı bir durumumuz yok. Herkes gönlünü ferah tutsun. Lig bitiğinde Trabzonspor’un bu ligi nerede bitireceğini herkes  görecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...