Trabzonspor - Galatasaray maçında gol sesi çıkmadı! Mertens, Kerem ve Gomis net fırsatları harcadı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Trabzonspor - Galatasaray maçında gol sesi çıkmadı! Mertens, Kerem ve Gomis net fırsatları harcadı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray golsüz berabere kaldı: 0-0 Kopenhag maçları ve 5-2'lik Antalyaspor yenilgisiyle yıpranan Trabzonspor, yıldız transferlerine rağmen sezona istediği başlangıcı yapamayan Galatasaray'la yenişemedi. Okan Buruk'un takımı karşı karşıya 3 pozisyonda golü bulamadı. İlk yarıda Dries Mertens, 2. yarıda Bafetimbi Gomis ve Kerem Aktürkoğlu genç kaleci Taha'yı geçemedi.

TRABZONSPOR - GALATASARAY 0-0 ÖZET İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray 0-0 berabere kaldı. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 21.45'de başlayan karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetti.

Belçikalı yıldız Dries Mertens, Galatasaray formasıyla ilk kez 11'de başladığı maçta klasını konuşturdu fakat 31. dakikada kaleci Taha Tepe'yle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderemedi. 

GOMİS BU KEZ BAŞARAMADI

Galatasaray'ın tecrübeli santrforu Bafetimbi Gomis günün etkisiz ismi Seferovic'in yerine 65'te oyuna girdi. Fransız yıldız 75'te net fırsattan yararlanamadı. Antalyaspor ve Hatayspor maçlarında attığı gollerle 6 puan kazandıran Bafe, 90+5'te de net bir kafa vuruşunda çerçeveyi bulamayınca galibiyet kaçtı.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Kerem Aktürkoğlu da 85'de yüzde 99'luk golü kaçırdı. Sahanın yıldızı Dries Mertens oldu. Trabzonspor eksik futbolcularını çok aradı...

Trabzonspor: Taha Tepe, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Dorukhan, Bardhi, Trezeguet, Djaniny, Cornelius

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus Akgün, Mertens, Kerem, Seferovic

Trabzonspor - Galatasaray maçında gol sesi çıkmadı! Mertens, Kerem ve Gomis net fırsatları harcadı

Trabzonspor - Galatasaray maçı öncesi İspanyol stoper Marc Bartra ısındığı sırada yanına gelen taraftarla fotoğraf çektirdi.

TRABZONSPOR'DA UĞURCAN ÇAKIR YOK!

Ligin 3. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'a 5-2 mağlup olan, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda da Danimarka'nın Kopenhag takımı ile sahasında 0-0 berabere kalarak organizasyondan elenen bordo-mavililer, Galatasaray'ı yenerek moral bulmak istiyordu.

Karadeniz ekibinde Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi. Bakasetas'ın durumu da yapılacak son kontrollerin ardından netleşti Yunan yıldız ve Abdülkadir Ömür maç kadrosundan çıkarıldı. Kaleci Uğurcan Çakır ise dün son anda kamp kadrosundan çıkarıldı.

Galatasaray taraftarları da İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararla, karşılaşmayı stattan izleyebildi.

GALATASARAY KAMP KADROSU

Süper Lig'in geride kalan bölümünde iki takım da ikişer galibiyet ve birer mağlubiyet sonucunda 6'şar puan elde etti.

Galatasaray'da tedavisine devam edilen Fredrik Midtsjö müsabakada forma giyemedi.

Sarı-kırmızılıların Trabzonspor maçı kamp kadrosu şu isimler yer aldı:

"Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Haris Seferovic, Dries Mertens, Yunus Akgün, Omar, Bafetimbi Gomis, Berkan Kutlu, Emre Akbaba, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Okan Kocuk, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Hamza Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı ve Sacha Boey."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...